REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

»Nor sem nate, bodi moja!« Sirski vojak izpovedal ljubezen do mladoletne Asadove hčere, nato pa - izginil

»Nor sem nate, bodi moja!« Sirski vojak izpovedal ljubezen do mladoletne Asadove hčere, nato pa - izginilPrepovedana ljubezen: Yazan si je za ženo omislil edinko predsednika Sirije. Vir: Screenshot YouTube

Sirski vojak je nenadoma izginil, potem ko je objavil posnetke, v katerih je izpovedal svojo neskončno ljubezen do hčere predsednika Bašarja Al Asada in željo, da bi se poročil z njo, piše Middle East Monitor.

Yazan Soltani, vojak Asadove vojske, je prezrl opozorila tako številnih tesnih prijateljev kot javnosti o možnih posledicah objave posnetkov, v katerih je 16-letno Zein Asad zaprosil za roko.

»Ljubim te, res te imam rad. Ne bom ovinkaril, sem popolnoma nor nate. Ti si moja in jaz sem tvoj. Bodi moja,« je Soltani javno izpovedal svojo ljubezen do rosno mlade Zein v enem od video posnetkov, ki jih je objavil na družbenih omrežjih.

V drugem video posnetku pa se je pojavil oblečen v vojaško uniformo.

V njem znova izpove svoje silno hrepenenje in neskončno ljubezen do Zein, češ da bo storil prav vse, da se bo poročil z njo.

»Za vedno boš moja, do konca naših dni, nikoli ti se ne bom odpovedal, ne glede na vse,« je zaljubljeni vojak žvrgolel rime, namenjene edini hčeri predsednika Sirije.

Middle East Monitor poroča, da je kmalu zatem Soltani - izginil.

Njegov brat pa je v torek razkril prek Facebooka, da so nesrečnega snubca, ki si je za ženo omislil mladoletno predsednikovo hči - pretepli in aretirali.

Druga sporočila, ki so bila po tem objavljena na istem računu, pozivajo ameriškega predsednika Donalda Trumpa k atentatu na sirskega avtokrata Bašarja Al Asada in izpustitvi »heroja Yazana« na prostost.

Delite članek