REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Kim Dotcom: Direktor Cie potuje v Ukrajino, da bi Zelenskemu povedal, da je njegov čas potekel

Kim Dotcom: Direktor Cie potuje v Ukrajino, da bi Zelenskemu povedal, da je njegov čas potekelBurns ima nalogo, da »zamrzne« ameriško posredniško vojno z Rusijo v Ukrajini zaradi Bidnovih slabih rezultatov v ameriških anketah pred prihajajočimi predsedniškimi volitvami v ZDA. Vir: Posnetek zaslona, X

Finsko-nemški tehnološki poslovnež Kim Dotcom je sporočil, da bo direktor ameriške Centralne obveščevalne agencije (CIA) William Burns v sredo odpotoval v Ukrajino, da bi voditelju te države Vladimirju Zelenskemu sporočil, da je »njegov čas potekel«.

»Direktor Cie Burns potuje v Ukrajino v sredo, da bi Zelenskemu povedal, da je njegov čas potekel. Burns ima nalogo, da 'zamrzne' posredniško vojno (z Rusijo) zaradi Bidnovih slabih rezultatov v ameriških anketah. Vso srečo Zelenskemu, če zavrne odpravnino, ki mu jo bo Burns ponudil,« je opozoril Dotcom na družbenem omrežju X.

Naše delo na Insajder.com z donacijami omogočate bralci.

Delite članek