REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Ali je Melania flirtala s Putinom? Prvi človek Rusije zabrusil novinarjem, ko so ga spraševali o njej ...

Ali je Melania flirtala s Putinom? Prvi človek Rusije zabrusil novinarjem, ko so ga spraševali o njej ...Melania in Putin

Ruski predsednik Vladimir Putin je vzel v bran prvo damo ZDA Melanio Trump, ki so jo uporabniki družbenih omrežij na svetovnem spletu obtožili, da je flirtala na uradni večerji vrha G20 v Buenos Airesu, poroča agencija Sputnik.

Graciozna prva dama se več spozna na diplomacijo in zunanje zadeve kot njen mož. Sam Trump se je zdel odsoten in nezainteresiran.

"Graciozen nasmeh. Melanija Trump je izmenjala nasmehe s predsednikom Vladimirjem Putinom na srečanju skupine G20," je čivknil eden od uporabnikov Twittra.

In dodal: "Graciozna prva dama se več spozna na diplomacijo in zunanje zadeve kot njen mož. Sam Trump se je zdel odsoten in sploh nezainteresiran."

Hkrati se je vsul plaz podobnih objav.

Toda Putin je nato zelo odločno presekal poskuse novinarjev, da bi ga napeljali na pogovor o soprogi ameriškega predsednika Donalda Trumpa.

Putina so - zaradi njegovega posebnega odnosa z Melanio -, oklicali za zapeljivca.

Povečan interes novinarjev za Putinov odnos do prve dame Združenih držav so podžgale govorice in tovrstne objave na družbenih omrežjih.

Uporabniki interneta so bili še posebej pozorni na dejstvo, kako milo in izrazito razumevajoče se je Melania Trump spogledovala z ruskim voditeljem na uradni večerji v Buenos Airesu.

Mnogi so njene polne topline poglede tolmačili kot flirtanje in spomnili na podobno situacijo na prejšnjem vrhu G20, ko so svetovni mediji Putina - zaradi njegovega posebnega odnosa z Melanio -, oklicali za zapeljivca.

Vendar pa je Putin tokrat po gentlmensko presekal vse govorice z zahtevo, da se ne govori o njej.

"Pustite Melanio pri miru!", je v hipu zabrusil ruski voditelj zbranim novinarjem na tiskovni konferenci.

Posnetek o kavalirski potezi predsednika Rusije je objavil na Twittru dopisnik Komsomolskaje Pravde, Dmitrij Smirnov.

'Pustite Melanio pri miru!', je v hipu zabrusil Putin novinarjem.

Da pa se med "Melanio in Vladimirjem nekaj plete" so mediji natolcevali že julija lani, govoricam pa je dal veter v jadra tudi Dmitrij Peskov, Putinov predstavnik za tisk.

Peskov je lanskega julija javno potrdil, da "misli, da so se zaiskrile določene simpatije" med prvo damo ZDA in ruskim predsednikom.

Prva dama ZDA in predsednik Rusije Vir: Pixsell
Prva dama ZDA in predsednik Rusije    Vir: Pixsell

Melania in Putin sta namreč tudi takrat sedela drug do drugega na banketu za voditelje skupine G20 in njihove zakonce na vrhu G20 v nemškem Hamburgu.

Novico, da so se zaiskrile simpatije med Putinom in prvo damo ZDA je po večerji v Hamburgu objavila ruska tiskovna agencija TASS.

Peskov pa je v intervjuju za televizijski kanal Russia-1 dejal, da je imel Putin priložnost, da lahko osebno govori ne le z ameriškim predsednikom Donaldom Trumpom, temveč tudi z njegovo soprogo Melanio.

Putin na novinarski konferenci po vrhu G20 in na slavnostni večerji Vir: Pixsell
Putin je po kavalirsko zavrnil vprašanja o Melanii na novinarski konferenci po vrhu G20 v Argentini.       Vir: Pixsell

"Predsednik je bil zelo zadovoljen. Razpravljala sta celo o programu G-20. Mislim, da se je med njimi rodila določena simpatija", je pristavil Peskov.

Domačini letošnjega vrha G20 so načrtovali sedežni vrstni red tako, da so Melanio spet umestili v bližino Putina.

Očitno so domačini tudi letošnjega vrha G20 v Argentini pazljivo načrtovali sedežni vrstni red visokih gostov za slavnostno večerjo tako, da so Melanio spet umestili v bližino ruskega predsednika Putina.

V nadaljevanju pa si lahko ogledate odličen dokumentarec "The Power of Putin" o "vsemogočnemu voditelju Rusije", ki ga je letos posnel britanski BBC.

Komentarji