REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Vončina: »Kaj je še bolj primitivno kot SDS plakat? … Vsak diktator bi si želel tako uslužnih oprod.«

Vončina: »Kaj je še bolj primitivno kot SDS plakat? … Vsak diktator bi si želel tako uslužnih oprod.«Župan Ljubljane Zoran Janković in Janez Janša, prvak SDS. Vir: Twitter račun Janeza Janše

Na enega od tvitov, ki so branili plakat, s katerim je stranka SDS sodržavljanom čestitala včerajšnji praznik, se je prek Twitterja kritično odzval tudi Boris Vončina.

»Kaj je še bolj primitivno kot SDS plakat? To, da vsako podlost takoj vzame v bran desna kaointelektualna srenja. Vsak diktator bi si želel tako uslužnih oprod,« je zapisal Vončina.

Na pripombo Gastarbeitra, da se nekateri od udeležencev v razpravi »ne kvalificirajo niti v kaointelektualce«, se je navezal Samyaza: »Frenološke preiskave so pokazale #sds profil; prostora je samo za “kao”…«

Voditelj SDS Janez Janša pa se je bojevito postavil v bran spornega plakata in medtem šel še korak dlje.

Na svojem računu je objavil fotografijo, na kateri je videti ljubljanskega župana Zorana Jankovića v uniformi vojaka JLA in dvignjenih rok, kakor da se »predaja« …

Seveda gre za fotomontažo.

Toda Janša je očitno menil, da gre za duhovito potegavščino, s katero je ob prazniku poskusil očrniti ne le ljubljanskega župana, ampak napasti tudi desnici kljubovalni projekt »Nosil bom rdečo zvezdo« vsestranske umetnice Svetlane Makarovič.

Eden od uporabnikov svetovnega spleta pa je razkril, da lovke »afere Patria« sežejo daleč na jug, celo do Subotice v Srbiji.

»Spet Janša. V stečaju,« se je na račun Janeza Janše pošalil Peter Leskovar.

Naše delo na Insajder.com z donacijami omogočate bralci.

Delite članek