REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Na 28. dobrodelnem Miklavževem koncertu zbrali skoraj 64.000 evrov

Na 28. dobrodelnem Miklavževem koncertu zbrali skoraj 64.000 evrovZbrana sredstva pa podo pomagala tam, kjer je pomoč najbolj potrebna. Vsem, ki so pomagali, se organizatorji iskreno zahvaljujejo.

Rotarijci širom Slovenije so tudi letos pomagali na področjih, kjer je pomoč še kako potrebna, družba pa jim pogosto ne posveča dovolj pozornosti ali pa jih je prek uradnih institucij praktično nemogoče doseči.

Letošnji, 28. Miklavžev koncert, ki so ga organizirali skupaj z RTV Slovenija ter priznanimi slovenskimi umetniki, je bil malo drugačen, saj so se v luči letošnje 30. letnice ponovne ustanovitve Rotary kluba Ljubljana in omejitev, s katerimi se vsi srečujemo v letošnjem letu, odločili za pregled preteklih 27 let Miklavževega koncerta.

Darovali so tudi številni posamezniki in podjetja, ki so se na poziv vključila v akcijo.

Kljub vsem težavam je bil koncert 5. decembra uspešno izveden, zbrana sredstva pa bodo letos namenjena predvsem šolarjem in šolam.

Zbrana sredstva pa podo pomagala tam, kjer je pomoč najbolj potrebna. Vsem, ki so pomagali, se organizatorji iskreno zahvaljujejo.

Pomoč bo tako znova prišla v prave roke, tja, tam, kjer je v tem trenutku najbolj potrebna.

Vsem, ki so pomagali, se organizatorji iskreno zahvaljujejo.

Namen je s finančno podporo pomagati otrokom iz ranljivih okolij.

Pri tem sodelujejo z osnovnimi šolami, njihovimi socialnimi službami in šolskimi skladi.

 

Delite članek