REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

»East StratCom«, skupina proti lažnim novicam ali kombinacija Stalinovih in Goebelsovih komunikacijskih veščin v službi EU

»East StratCom«, skupina proti lažnim novicam ali kombinacija Stalinovih in Goebelsovih komunikacijskih veščin v službi EUKam so zginile evropske vrednote in svoboščine: Cenzura v Evropski uniji. Vir: Posnetek zaslona, Twitter

Pred dnevi sem našel ogabni, lažnivi piarovski »produkt« Evropske komisije, z naslovom 12 razkrinkanih mitov o ruski vojni v Ukrajini.

V resnici ruske propagande ni. Ne moremo je poznati, saj so ruski mediji na Zahodu prepovedni in neformalno cenzurirani.

Ta produkt domnevno zavrača 12 resničnih in kritičnih trditev o tej vojni, z lažnimi argumenti utemeljenimi na lažni predpostavki, da zavračajo agresivno rusko propagando.

V resnici ruske propagande ni.

Ne moremo je poznati, saj so ruski mediji na Zahodu prepovedni in neformalno cenzurirani.

Kaj govore ruski politiki, nam naši osrednji mediji praviloma ne prenašajo, kaj šele da bi se lahko poučili o odnosu do vojne kakšnega drugega dela ruske družbe.

Poročajo le o kakšnem Navalnem, za katerega se zdi, da je v rokah zahodnih služb.

O zločinih nad ruskim prebivalstvom Ukrajine je na Zahodu praktično prepovedano poročati. Mediji o tem - strahopetno molčijo. Vir: Posnetek zaslona, Telegram

Ta EU vs. Fake News, paradni konj East StratComa, ki so nekakšni EU-jevski piarovci in delujejo v sklopu zunanje in obrambne politike ter se predstavljajo kot novinarji, trdi:

(1) da ni res in da je mit, da pomoč v orožju Ukrajini le podaljšuje agonijo, in da ni res, da vojno lahko konča le ruska zmaga,

(2) da ni res, da ne gre za obrambno vojno Ukrajine proti Rusiji, in da ni res, da gre v resnici za posredniško (proxy) vojno NATO z Rusijo,

(3) da ni res, da je Rusija bila sprovocirana v napad na Ukrajino,

(4) da ni res, da tako kot so Rusijo v zgodovini napadli nacisti, tako se danes Moskva bojuje proti ukrajinski nacistom,

(5) da ni res, da je Ukrajina umetna tvorba, in da ni res, da so ruski prebivalci Ukrajine svobodno glasovali, da se priključijo Rusiji,

(6) da ni res, da se Rusjia bojuje proti zahodnemu imperializmu in neokolonializmu za multipolarni svet,

(7) da ni res, da so Ukrajinci napadali civilno prebivalstvo v Donabusu,

(8) da ni res, da se Rusi bojujejo proti brezbožnemu Zahodu za ohranitev krščanstva,

(9) da ni res, da ZDA v Ukrajini razvijajo biološka orožja,

(10) da ni res da Evropska unija ne more preživeti brez ruske energije,

(11) da ni res, da je Zahod s sankcijami povzročil globalno lakoto in gospodarsko krizo,

(12) in da ni res, da so sankcije proti Rusiji nezakonite in  neučinkovite.

Tole je »produkt« East StratComa - protidezinformacijske grupe Evropske unije.

Gre za propagandno enoto, ki sodi pod okrilje zunanjega in obrambnega »ministrstva« EU (s takim imenom, da ja nihče ne bi vedel za kaj gre).

Nastala je leta 2015 z enim zaposlenim.

Lepo se je razvijala, da bi leta 2021 dosegla 16 zaposlenih »novinarjev« s proračunom 11 milijonov evrov.***

Mit
Vir: Posnetek zaslona

Tile akronimi povedo vse o ideološki provenienci Eaststratcomovcev.

Stalin in Goebbels se hahljata v svojih grobovih, ali v peklenskih kotlih, ali kjerkoli že sta, saj sta na koncu zmagala in s svojima konceptoma propagande zasedla Evropsko unijo in ves zahodni svet... Kot nekoč centralni komiteji, v najbolj jeklenih letih, vidijo EU birokrati nalogo novinarstva, da ustvarja »produkte«, ki odslikavajo primitivno ideologijo evropskih ustanov.

Stalin in Goebbels se hahljata v svojih grobovih, ali v peklenskih kotlih, ali kjerkoli že sta, saj sta na koncu zmagala in s svojima konceptoma propagande zasedla Evropsko unijo in ves zahodni svet.

Vsi produkti, ki to niso, so »fake news«, lažne novice.

In to družno, z skupnimi močmi, z grobo Stalinovo prisilo s terorjem in davljenjem prebivalcev s parolami in z mehkejšo, bolj prefinjeno Goebbelsovo metodo ponavljanja laži, dokler ne postanejo resnice.

Od obeh se je EU naučila prepovedi stališč, ki odstopajo od državnih resnic.

Seveda so tudi v EU, kot nekoč v SZ in Tretjem rajhu vsi, ki si drznejo izpostavljati stališča, ki ne sovpadajo z državnimi, notranji in zunanji sovražniki. Manjkajo le še gulag in kaceti.

Likvidacijska lista na ukrajinskem Mirotvorcu (»kill list«), na kateri so, mimogrede, tudi otroci, je tako korak v pravo smer.

Skupno je vsem omenjenim, da kupce informacijskih produktov prezirajo kot pasivne posameznike, ki jih propaganda napolni s tako ali drugačno vsebino.

Zato je treba preprečiti tujim, sovražnim vsebinam dostop in jih napolniti z našimi lastnimi produkti.

Zanimivo da ruske propagande, proti kateri je uperjeno delovanje East StratComa, ni nikjer. Je uradno prepovedana.

Neformalno pa skrbijo za popolno odsotnost ruskih stališč, ruske »propagande«, fantastično uigrani in zgledno disciplinirani gatekeeperji, uredniki v zahodnih dominantnih medijih.

Preostanemo zgolj mi, ki po družbenih omrežjih širimo »propagando«, ki pa ne nastaja v Moskvi, kot trdi Bruselj, ampak je plod analiz zahodnih neposlušnih strokovnjakov, kot sta orožarski inšpektor OZN, polkovnik Scott Ritter, profesor Geoffrey Sachs, polkovnika Douglas Macgregor in Jacques Baud...

Otroci in starci - Ukrajina
Da ZDA in koruptivno ukrajinsko vodstvo v smrt pošiljajo slabo pripravljene vojake, mobilizirance, je dejstvo, ki na Zahodu velja za »propagando.« Vir: Posnetek zaslona, Twitter

Vsi ti so na »kill listi« ukrajinske vlade pod taktirko Vladimirja Zelenskega skupaj s takimi kot sta profesor John Mearsheimer in nekdanji ameriški državni sekretar Henry Kissinger, politiki Silvio Berlusconi, Gerhard Schröder, Viktor Orbán, roker in ustanovitelj skupine Pink Floyd Roger Waters

Ni bilo vedno tako: Nekoč so papeži in škofje najemali za svoj in božji piar Michelangele, da Vincije in Caravagge. Nekoč so evropske znanstvenike in čarovnice, zato ker se niso hotele odreči resici, sežigali na grmadah…

Na tem spisku, ki vsebuje tudi domače naslove so »sovražniki Ukrajine«, vsi, ki si drznejo ocenjevati vojno v Ukrajini drugače od uradne linije, ki ponavlja pravljico o »Putinovem neizzvanem napadu na svojo miroljubno in demokratično sosedo«...

Seznam je na spletni strani Mirotvorec, ki jo upravlja ukrajinska tajna obveščevalna služba (SBU).

Na spisku je med že likvidiranimi tudi hči filozofa Dugina, Darja Dugina.

S pripisom Likvidirana!

»12 mitov…« je »produkt«, ki je ponos, paradni konj East StratComa: zbirka produktov, EU vs. Fake News. Danes sem slišal za še en EU produkt, tokrat radijsko reklamo, ki promovira evropsko, čisto, ekološko energijo… In se spomnil von der Leynove,  ko je vsa zgrožena kričala, da ne rabimo smrdljive ruske energije.

Spomnil sem se te predsednice Evropske komisije, kako v pozi stroge učiteljice poučuje svoje EU otročičke, kako njene sankcije delujejo, kako je Rusija v hudi krizi, tako da mora razdirati stare pralne stroje, da bi se dokopala do čipov…**

In mi gre resnično na bruhanje od ponižanja, ki ga čutim kot državljan EU, dejansko pa podanik te neumne in pokvarjene gosi.

Obrača se mi, ko se spomnim, da hodim na volitve, tiste EU, in naše domače, kjer izbiram med temi osli in gosmi …

In se spomnim, da je v Evropskem parlamentu vendarle peščica poslancev, ki se tega zavedajo in zgroženi vpijejo v prazno dvorano, naj se vendarle strezni!

In se streznim sam, in si rečem: saj ta lažniva sodrga ne more preživeti. Pogreznila se bo, prej ko slej.

Ampak s sabo bo v smrdljivo kloako potegnila vse nas, tudi moje drage prijatelje, sorodnike, vse poštene in pridne, vse , kar dobrih je ljudi, tudi vse še nerojene, z vsem kar so predniki v stoletjih ustvarili na tej zemlji.

Ni bilo vedno tako: Nekoč so papeži in škofje najemali za svoj in božji piar Michelangele, da Vincije in Caravagge.

Nekoč so evropske znanstvenike in čarovnice, zato ker se niso hotele odreči resici, sežigali na grmadah …

Pobiti otroci Donbasa - s strani ukrajinske vojske in zahodnih inštruktorjev
Tisoči mrtvih, na stotine mrtvih otrok zaradi zločinov ukrajinske vojne že samo do leta 2022 - tega zahodni mediji preprosto ne vidijo. Cenzorji EU, plačani iz denarja evropskih davkoplačevalcev pa ob tem celo še preganjajo domnevno rusko propagando, ki je ne more biti, ker so ruski mediji v EU - prepovedani. Vir: Posnetek zaslona, Telegram

Zdaj pa tole! EU produkt: Pomnim, kako je 2015 Evropski svet ustanovil »taskforce East StratCom, european anti disinformation group.«

Baltske države in Poljska so bile namreč nezadovoljne z udarnostjo informacijskih produktov EU v vzhodni Evropi in državah, ki se nagibajo k pridružitvi evroazijski skupnosti. (Pišejo o produktih, čisto zares!)

Hudo jih je jezilo, da so o vojni v Nagornem Krabahu prodrle tudi resnične informacije, da so namreč napadli Gruzijci.

Naloga EU je posiliti Evropejce s svojimi 'produkti'. Pustimo to, da pretežno niso njihovi, ampak izvirajo večinoma od ameriške agencije CIA. Vse ostale 'produkte' je pač treba prepovedati ali onemogočiti z logaritmi.

Pri East StratComu gre dejansko za Ministrstvo resnice: kako si mali evrokratek predstavlja informacije.

Njihov paradni projekt, na katerega so silno ponosni je EU vs. Fake News. Vse skupaj je nastalo zato, da bi kontroliralo domnevne lažne novice, fake news, ki da jih je razširjala Rusija.

Očitno jim je šlo v nos še danes izjemno kakovostno novinarstvo Russia Today (RT), saj so dopolnili njihov slogan Question more! z »izvirnim« Question even more!

Kot nekoč centralni komiteji, v najbolj jeklenih letih, vidijo EU birokrati nalogo novinarstva, da ustvarja produkte, ki odslikavajo primitivno ideologijo evropskih ustanov.

Vsi produkti, ki to niso, so »fake news«, lažne novice.

Naloga EU je posiliti Evropejce s svojimi produkti. Pustimo to, da pretežno niso njihovi, ampak izvirajo večinoma od ameriške agencije CIA.

Vse ostale produkte je pač treba prepovedati ali onemogočiti z logaritmi.

---------------------------------------------------------------------------------------------

*https://euvsdisinfo.eu/twelve-myths-about-russias-war-in-ukraine-exposed/

**https://twitter.com/EU_Commission/status/1571454007683428352?ref_src=tws...

***https://www.eeas.europa.eu/eeas/questions-and-answers-about-east-stratco...

Naše delo na Insajder.com z donacijami omogočate bralci.

Delite članek