REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Dr. Igor Koršič v pismu »moralno propadlim medijem«: »Silni opozicionar Navalni je v resnici lopov in primitivni rasist!«

Dr. Igor Koršič v pismu »moralno propadlim medijem«: »Silni opozicionar Navalni je v resnici lopov in primitivni rasist!«Navalni in njegovo sredstvo za »rešitev problema migracij.« Vir: Posnetek zaslona, YouTube

Bog nam pomagaj!

Ni dovolj, da nas dan za dnem posiljujete z bedno skrpano lažno propagandno zgodbo ameriške tajne agencije CIA o zlem Putinu in neizzvanem napadu na demokratično Ukrajino.

Kako je vendar mogoče, da nas zdaj naši moralno propadli mediji posiljujejo še s patetično ameriško (Cia) propagandno zgodbo o smrti »ostrega« kritika Putina, Navalnega?

Kako je vendar mogoče, da nas zdaj naši moralno propadli mediji posiljujejo še s patetično ameriško (Cia) propagandno zgodbo o smrti »ostrega« kritika Putina, Navalnega?

Ali se ne zavedate, da boste prav kmalu nekoč gotovo razkrinkani in potem boste izgubili še tisto peščico ubogih revežev, ki vam morda še verjamejo!?

Očitno ste prisiljeni ponavljati zgodbo Cie o oporečniku Navalnem kot ostrem kritiku Putina.

Zato vsaj dodajte resnične podatke, pa tudi če dodate, da so to podatki, ki jih razširjajo Putinovi agenti, boti, uporabni idioti, ekstremni desničarji, ali kaj so vam zapovedali, kako morate diskreditirati nas, ki se trudimo ohraniti vsaj malo dostojanstva in resnice.

Prepričan sem, da resnico poznate tudi vi, saj je na spletu že množica kredibilnih pravih novinarjev, ki posredujejo resnične, preverjene podatke.

Če pa resnice ne poznate, potem vam pa res lahko  pomaga le še kakšen  bog! 

Ta silni opozicionar Navalni je namreč dokumentirani lopov, primitivni rasist.

Dokazi so videi, ki jih lahko najdete na YouTubu.

Aleksej Navalni ob zastavi ruskega imperija  Vir:Twitter
Ta silni opozicionar Navalni je namreč dokumentirani lopov, primitivni rasist. Dokazi so videi, ki jih najdete na YouTubu. Na sliki: Aleksej Navalni na desničarskem shodu. Vir: YouTube, posnetek zaslona

Poglejte si to!  Na Univerzi Yale so ga obdelali profesorji Cie, in ga oblikovali v ostrega kritika Vladimirja Putina.

Zahodni voditelji poveličujejo Navalnega, nimajo pa naklonjenosti do trpljenja Juliana Assangea - tvit z video posnetkom, ki je že cenzuriran in ga na omrežju X ni več mogoče najti. Vir: Posnetek zaslona, X

Ostre kritike so zgodbe CIA o domnevni korupciji in o tajnih fantastičnih palačah Putina.

Varati cel narod in tako odločilno prispevati k temu, da sodeluje(te)-mo v več vojnih zločinih ni mala stvar! Ali vas ni prav nič sram? Sprašujem novinarje in politike. Streznite se vendar!

Navalnega je podpiralo okoli 2 % Rusov. Zato se ga Putin seveda strašno boji. In je zato v paniki naročil, da ga ubijejo.

Za kaj nas imate! Bil je že v Nemčiji, kjer bi tudi lahko ostal. Pa so ga njegovi gospodarji poslali nazaj v Rusijo, kjer je bil obsojen za prevare.

Že dolgo je imel težave z zdravjem. Kako lahko tako slepo verjamete ljudem, ki so vas že tolikokrat nalagali!?

Spomnite se samo laži, s katero so opravičili uničenje Iraka z milijonom smrtnih žrtev med civilisti!

Colin Powell z lažnim primerkom "strupa" v VS OZN leta 2003 Vir: Common Dreams, X
Ameriški državni sekretar Colin Powell z lažnim primerkom strupa v VS OZN leta 2003, ki je sprožil krvavo iraško vojno. Toda domnevnega orožja Sadama Huseina za masovno uničenje v Iraku Američani niso našli. Vse je bila laž. Vir: Posnetek zaslona, X

Kako lahko slepo verjamete ljudem, ki v zaporu ubijajo nedolžnega novinarja in publicista Juliana Assangea!?

Kako lahko slepo verjamete ljudem, ki v zaporu ubijajo nedolžnega novinarja in publicista Juliana Assangea!? Ljudem, ki so napovedali, da bodo z Ukrajino uničili Rusijo in preprečili sodelovanje Rusije in Nemčije?

Ljudem, ki so napovedali, da bodo z Ukrajino uničili Rusijo in preprečili sodelovanje Rusije in Nemčije?

Verjamete državi, ki omogoča z orožjem in denarjem genocid nad Palestinci, državi, ki je pod komando javnih in legalnih proizraelskih lobijev?

Varati cel narod in tako odločilno prispevati k temu, da sodeluje(te)-mo v več vojnih zločinih ni mala stvar!

Ali vas ni prav nič sram?

Sprašujem novinarje in politike.

Streznite se vendar!

Naše delo na Insajder.com z donacijami omogočate bralci.

Delite članek