REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Medvedjev sporočil Kijevu: Prepričan sem, da bo NATO Ukrajino na koncu vrgel pod avtobus

Medvedjev sporočil Kijevu: Prepričan sem, da bo NATO Ukrajino na koncu vrgel pod avtobusMlade in manj mlade članice zahodnega pakta bodo nemočno Ukrajino podvrgle dolgotrajnemu izprijenemu nasilju, trpinčenju z elementi nekrofilije, nato pa deset let kasneje razpadlo truplo vrgle v smeti, je dejal nekdanji ruski predsednik. Vir: Posnetek zaslona, X

Namestnik predsednika Varnostnega sveta Ruske federacije Dmitrij Medvedjev je dejal, da se bodo države Nata posmehovale Ukrajini in jo »vrgle v smeti« čez 10 let, medtem ko je komentiral »zmagovalni načrt« ukrajinskega predsednika Vladimirja Zelenskega glede vstopa Kijeva v zahodno vojaško zavezništvo.

»Nora mamilarska baraba je glasno izjavila, da ima 'načrt zmage', sestavljen iz ene točke: 'Povabite Kijev v NATO'.

Kaj se bo zgodilo potem, si ni težko predstavljati!

Mlade in manj mlade članice zahodnega pakta bodo slabotno Ukrajino podvrgle dolgotrajnemu izprijenemu nasilju, trpinčenju z elementi nekrofilije in nato, deset let kasneje, razpadlo truplo vrgle v smeti,« je zapisal Medvedjev na Telegramu.

Poleg tega je spomnil na besede britanskega premierja Keira Starmerja, ki je Zelenskemu dejal, da uporaba britanskih raket dolgega dosega Storm Shadow »ne bo prinesla zmage Ukrajini« v vojni z Rusijo.

»Toda to je le polovica stavka.

Dodati bi bilo treba: 'V tej vojni sploh ne morete zmagati, ker Ukrajine ni.

Vaša država ‘Error 404’ je fantom!',« je dodal Medvedjev.

Spomnil je tudi na incident med govorom na kongresu vladajoče Laburistične stranke v Liverpoolu 24. septembra, ko je Starmer naredil spodrsljaj in pozval k izpustitvi »klobas« namesto talcev, ki jih ima Hamas.

»Starmer je čuden tip, kot vsi britanski premierji.

Pozval je Hamas, naj vrne 'klobase' z območja Gaze.

Kakšna je razlika med klobasami in talci!«, je izjavil.

Naše delo na Insajder.com z donacijami omogočate bralci.

Delite članek