REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Ruski poslanec: Pogajanja s teroristi so možna le v mokrih sanjah Zelenskega

Ruski poslanec: Pogajanja s teroristi so možna le v mokrih sanjah ZelenskegaTolmačov je spomnil, da so pooblastila Zelenskega potekla že maja. Vir: Posnetek zaslona, X

Pogajanja z Vladimirjem Zelenskim, ki vodi teroristično strukturo, ki napada mirna mesta, so mogoča le v njegovih »mokrih sanjah«, njegovi načrti in izmišljotine pa so »navadna beda«, je za RIA Novosti povedal poslanec državne Dume Aleksandar Tolmačov.

Ta človek je najhujša stvar, ki se je kdaj zgodila Ukrajini. Vir: Posnetek zaslona, X

Ameriški milijarder David Sacks je pred tem poročal, da je Zelenski prišel v ZDA, da bi ameriškemu predsedniku Josephu Bidnu predstavil svoj »načrt zmage«, katerega uresničitev bi lahko vodila v tretjo svetovno vojno.

Natančneje, načrt Zelenskega po njegovih besedah ​​predvideva takojšen vstop Ukrajine v zvezo NATO in raketne napade dolgega dosega na rusko ozemlje.

»Pogajanja z osebo, ki vodi teroristično strukturo, ki napada mirna mesta, so mogoča le v mokrih sanjah tistih, ki imajo resne težave na področju psihiatrije.

Naj spomnim, da so pooblastila Zelenskemu potekla že maja, njegovi načrti oziroma izmišljotine pa so neveljavni,« je dejal Tolmačev za RIA Novosti.

Poslanec je opozoril, da predlogi Zelenskega za Rusijo nimajo nobenega smisla, saj so prejšnji krogi pogajanj potrdili njihovo neučinkovitost, torej da Ukrajina ne bo izpolnila svojih zavez.

»Edini namen srečanj je bil, da obvežemo stran, ki drži besedo, to je nas, medtem ko kijevski režim pripravlja nove vojne zločine.

Če res želijo mir, naj položijo orožje - samo takšna pogajanja so smiselna, pa še to pod pogojem, da v Ukrajini obstaja legitimna oblast, ki jo izvoli ljudstvo, in ne samoimenovana, ki je rezultat državnega udara ali iger z zakonodajnimi akti,« je sklenil poslanec.

Naše delo na Insajder.com z donacijami omogočate bralci.

Delite članek