REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Pozabljivi Biden svojega obrambnega ministra označil za »črnca«, pritisk vse večji, bo odstopil že ta vikend?

Pozabljivi Biden svojega obrambnega ministra označil za »črnca«, pritisk vse večji, bo odstopil že ta vikend?Joe Biden na poti v Belo hišo...

Po poročanju ameriškega Axiosa se pritisk na ameriškega predsednika Joea Bidna stopnjuje.

Po navedbah nekaterih vidnih demokratov naj bi Biden odstopil od kandidature že ta vikend.

Biden je sicer napovedal, da bi to lahko storil le zaradi »zdravstvenih razlogov«, je pa te dni nenadoma in zelo priročno zbolel za covidom-19.

Newsmax poroča, da naj bi se ameriški predsednik Joe Biden že ta konec tedna strinjal, da bo odstopil kot demokratski kandidat za predsednika ZDA, so viri povedali Newsmaxovemu političnemu analitiku Marku Halperinu.

Po navedbah nekaterih vidnih demokratov naj bi Biden odstopil od kandidature že ta vikend.

Biden se je že strinjal s pogoji svojega odstopa kot demokratskega kandidata. Biden sicer naj ne bi podprl podpredsednice Kamale Harris kot svoje naslednice.

Ankete javnega mnenja ji namreč kažejo zelo nizko podporo, saj je bila štiri leta svojega mandata skorajda »nezaznavna.«

na družbenih medijih se medtem norčujejo iz Bidna in prilagajo edino ikonično sliko, s katero bi lahko Biden sedaj premagal Trumpa.

Namreč sliko, kako je premagal covid-19...

Po poročanju Newsmaxa je Bidnova ekipa že pripravila Bidnov govor, ki naj bi ga imel v nedeljo.

Nominacija za demokratskega predsedniškega kandidata bo tako »odprta«, Harrisova pa se že pogovarja s potencialnimi kandidati.

Medtem pa Biden nadaljuje s svojimi spodrsljaji.

Ob zadnjem intervjuju je pozabil ime šefa Pentagona Austina Lloyda in obrambnega ministra med intervjujem za BET označil za »črnca«.

Po poročanju ameriških medijev naj bi bil sedaj Bidnov odstop tudi »javno« (prej Bidna javno podpiral, zasebno pa govoril, da z njim demokrati nimajo nobenih možnosti) podprl tudi nekdanji predsednik ZDA Barack Obama. 

Trumpovi podporniki pa so medtem v znak svoje podpore Trumpu pričeli nositi - obliže na ušesih...

Naše delo na Insajder.com z donacijami omogočate bralci.

Delite članek