REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Medvedjev: »Kakšne predrzne, cinične kreature! Američani še naprej vse obravnavajo kot popolne idiote!«

Medvedjev: »Kakšne predrzne, cinične kreature! Američani še naprej vse obravnavajo kot popolne idiote!«Američani še naprej vse obravnavajo kot popolne idiote, opozarja nekdanji ruski predsednik in napoveduje zaostritev odnosov z ZDA. Vir: Posnetek zaslona, X

»Američani še naprej vse obravnavajo kot popolne idiote.

Predstavljajte si samo, če bi se nacistična Nemčija med drugo svetovno vojno obrnila na ZSSR s predlogom, da se v ločenih pogajanjih razpravlja vprašanje omejitve proizvodnje kakršnega koli orožja (tankov, letal ali BM-13 Katjuša). Absurd, norost, delirij norca?

Predstavljajte si samo, če bi se nacistična Nemčija med drugo svetovno vojno obrnila na ZSSR s predlogom, da se v ločenih pogajanjih razpravlja vprašanje omejitve proizvodnje kakršnega koli orožja (tankov, letal ali BM-13 Katjuša).

Absurd, norost, delirij norca?

Toda Združene države povsem resno predlagajo, da se pogajamo o novi pogodbi o zmanjšanju strateškega ofenzivnega orožja.

Pravijo, da bodo neonaciste oskrbeli z vsemi vrstami orožja, vključno z raketami dolgega dosega in letali, ter z vami razpravljali o novi pogodbi START.

Kakšne predrzne, cinične kreature!

Ne, to je možno šele potem, ko banderovskemu režimu zavrnejo dobavo orožja in blokirajo njegov sprejem v NATO.

V nasprotnem primeru bi se moralo vse razvijati po povsem drugačnem scenariju. Tako, da tako kot v 50. in 60. letih 20. stoletja v ZDA nastopi totalna psihoza z gradnjo bunkerjev zaradi ruskih bomb in raket po vsem ozemlju. Naj bo zaskrbljena vsa njihova elita! Naj se tresejo in trepetajo, barabe!

In naj eden od njih skoči skozi okno z besedami: 'Rusi prihajajo!' Tako kot je to storil nekdanji ameriški obrambni minister James Forrestal 22. maja 1949, ko je bil v psihiatrični bolnišnici,« je zapisal nekdanji ruski predsednik na svojem Telegram kanalu.

Naše delo na Insajder.com z donacijami omogočate bralci.

Delite članek