REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Joe Biden: »Pred napadom Rusije smo zagotovili, da ima Rusija Javeline in drugo orožje za krepitev svoje obrambe!«

Joe Biden: »Pred napadom Rusije smo zagotovili, da ima Rusija Javeline in drugo orožje za krepitev svoje obrambe!«Zmedeni Joe Biden, voditelj svobodnega sveta. Vir: Twitter, posnetek zaslona

Ameriški predsednik Joe Biden je skoraj z vsakim nastopom – tarča posmeha.

Pa ne tistega namernega, kot nedavno, ko je po šestih letih znova gostil tuje dopisnike in se sam šalil na svoj in na račun svojih predhodnikov, predvsem Donalda Trumpa.

Potem ko je že večkrat govoril nepovezano in se rokoval »v prazno« je Joe Biden tokrat ob svojem zadnjem nastopu namreč znova zamenjal Ukrajino in - Rusijo.

Navedel je, da so ZDA pred začetkom posebne ruske operacije »oborožile Rusijo z raketami Javelin.«

V resnici so ZDA oborožile Ukrajino.

»Pred napadom Rusije smo zagotovili, da ima Rusija Javeline in drugo orožje za krepitev svoje obrambe, tako da je bila Ukrajina pripravljena na to, kar se bo zgodilo,« je dejal ameriški predsednik.

Radijski voditelj Garland Nixon si ni mogel kaj, da ne bi ob teh »flopih« ameriškega predsednika naštel vse »uspehe« Joea Bidna.

Svet je prepričal, da podpira s svastikami tetovirane pripadnike bataljona Azov, ki korakajo v gosjem redu in vzklikajo »Sieg Heil«.

Dosežki predsednika Bidena so po njegovi oceni:

1. Svet je prepričal, da podpira s svastikami tetovirane pripadnike bataljona Azov, ki korakajo v gosjem redu in vzklikajo »Sieg Heil«.

2. Ustanovil je »upravni odbor« za natančen nadzor političnega nestrinjanja.

3. Se rokoval z duhom...

Zaradi težav, ki jih ima voditelj svobodnega sveta z nadzorom lastnih misli in besed pa se pojavljajo tudi opozorila, da je to samo začetek.

In da »bo še veliko hujše« - ob parodijah, ki oponašajo blebetanje predsednika ZDA.

Naše delo na Insajder.com z donacijami omogočate bralci.

Delite članek