REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Liki iz najbolj priljubljenega »memeja« na svetu so se postarali in zaradi tega se vsi počutimo otožno

Liki iz najbolj priljubljenega »memeja« na svetu so se postarali in zaradi tega se vsi počutimo otožnoNekoč. Vir: Twitter

Mnogi so bili prepričani, da ni možnosti, da bi se ti trije z najbolj znanega »memeja« na svetu kdaj postarali, toda zdaj ni dvoma - meme je večen, ljudje pa minljivi, saj je zob časa dohitel tudi znano trojico s fotografije.

Slavna fotografija moškega, ki se ozira za dekletom v rdeči obleki, medtem ko njegova punca osuplo opazuje dogajanje, ker njen fant to zavržno dejanje izvaja vpričo nje, je postala sinonim za splošno dobro »foro«.

Po družabnih omrežjih te dni kroži prizor iste znane trojke, ki stoji pred sliko, zaradi katere so postali znani, zato so si prizadevali podobno situacijo poustvariti zdaj, mnogo let kasneje.

Nova fotografija je lahko vsem neke vrste opozorilo na neizogiben proces staranja, zato ni nenavadno, da se ob pogledu nanjo, vsi skupaj počutimo - starejše.

To je eden od razlogov, zakaj ljudje tega dejstva ne prenehajo komentirati na družbenih omrežjih, ob tem pa opozarjajo, kako je pretekli čas vplival tudi na znano ekipo z »memeja«.

Trojček s fotografije - danes. Vir: Twitter
Trojček s fotografije - danes. Vir: Twitter

»Le on se je postaral, revež. Onedve pa sta kot vino«, »No, ženska v modrem je zdaj videti bolje kot tista v rdeči obleki«, so le nekateri od komentarjev.

Drugi pa se tolažijo, češ da to ni isti trojček s prvotne fotografije in da nikakor ni mogoče, da so to oni …

Naše delo na Insajder.com z donacijami omogočate bralci.

Delite članek