REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Zakaj je pes, ko je zagledal slepega človeka, umaknil vejo s poti?

Zakaj je pes, ko je zagledal slepega človeka, umaknil vejo s poti?Humanost - s pasjim obrazom. Vir: Twitter

Medtem ko se je v družbi svoje lastnice sprehajal po pločniku, je kamera posnela psa, ki je samodejno, ne da bi mu lastnica to naročila - storil dobro delo.

Pes je namreč opazil slepega človeka, kako po potki za pešce hodi s pomočjo palice, hkrati pa je bil le nekaj korakov stran od velike veje, ki je ležala sredi pločnika.

Pes, ki je že šel mimo moškega, se je nenadoma obrnil, vrnil k veji in jo umaknil s poti.

Video posnetek, ki ga je policija mesta Pune v Indiji nato delila prek Twitterja, je kmalu postal viralen, nekateri komentatorji pa so opozorili, da gre pravzaprav za šolanje psov in da je bilo vse vnaprej zrežirano s ciljem, da ga objavijo na družbenih omrežjih, vendar ta trditev ni bila potrjena.

Policija Pune je kmalu objavila preko istega družbenega omrežja še risanko s katero je opozorila prebivalce na nujo socialnega distanciranja in nevarnosti, ki prežijo na nič hudega sluteče sodržavljane zaradi Covida-19

Naše delo na Insajder.com z donacijami omogočate bralci.

Delite članek