REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Trumpova nečakinja Mary: »Donald se globoko v sebi zaveda, da ni nič od tega, za kar se predstavlja.«

Trumpova nečakinja Mary: »Donald se globoko v sebi zaveda, da ni nič od tega, za kar se predstavlja.«Mary Trump in Donald Trump odpirata družinsko fronto

Nečakinja predsednika ZDA Donalda Trumpa Mary Trump v svoji knjigi z naslovom »Preveč in nikoli dovolj: Kako je moja družina ustvarila najnevarnejšega človeka na svetu«, ki bo objavljena prihodnji teden, piše, da je ustanovitelj družine Fred Trump starejši ustvaril brezobzirnega psihopata, ki danes vodi ZDA.

Odlomke iz knjige je med drugimi objavil časopis Washington Post.

Mary Trump je 55-letna hči najstarejšega otroka Freda Trumpa starejšega, ki je umrl pred skoraj 40 leti, Freda Trumpa mlajšega.

Doktorica klinične psihologije v svoji knjigi trdi, da je Fred Trump starejši zatrl številna čustva Donalda Trumpa in mu izkrivil pogled na svet.

Doktorica klinične psihologije v svoji knjigi trdi, da je Fred Trump starejši zatrl številna čustva Donalda Trumpa in mu izkrivil pogled na svet.

»To delajo psihopati - druge izkoriščajo za svoje cilje, brezobzirno in učinkovito, brez tolerance do ugovora ali upora.«

Po oceni nečakinje za njegovega strica »nič ni nikoli dovolj«, predsednik pa kaže vse znake narcisizma. »Donald ni samo slab, njegov ego je krhka stvar, ki jo je potrebno podpirati neprestano, kajti globoko v sebi se zaveda, da on sam ni nič od tega, za kar se predstavlja.«

Trump starejši naj bi bil izjemno strog do starejšega sina, za katerega je želel, da prevzame nepremičninski del poslov družine. Toda ker starejši sin tega dela ni želel, se je moral opreti na mlajšega Donalda.

Predsednik ZDA Donald Trump in njegov brat ter sestri so skušali s tožbo preprečiti izid knjige, vendar jim sodišče ni ugodilo. 

Knjiga je že najboljša uspešnica spletnega velikana Amazon.com.

Donald Trump je to opazoval in ugotovil, da ne sme delati ničesar tako kot starejši brat in zato se nikoli za nič ne opraviči.

Zato bodo bralci sveta lahko prihodnji teden brali, kako je Fred Trump starejši hotel iz Freda Trumpa mlajšega ustvariti »morilca« in da se je neusmiljeno norčeval iz njega, ko se je opravičil za napake.

Donald Trump je to opazoval in ugotovil, da ne sme delati ničesar tako kot starejši brat in zato se nikoli za nič ne opraviči.

Sama je potem, ko je Donald postal predsednik ZDA, nekaj časa čakala, ko pa je videla, kako res uničuje institucije in zavezništva ter se spravlja na ranljive, pa je iz odvetniške pisarne, kjer so bili hranjeni, pretihotapila 19 škatel pravnih dokumentov in jih nato dala novinarjem New York Timesa.

Ti so napisali serijo člankov, na podlagi katerih je časnik dobil Pulitzerjevo nagrado.

 

Naše delo na Insajder.com z donacijami omogočate bralci.

Delite članek