REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Polonca: »Oba sta ista, Kučan in Janša, ker sta prodajala orožje in črpala državo in podjetja, da smo, kjer smo«

Polonca: »Oba sta ista, Kučan in Janša, ker sta prodajala orožje in črpala državo in podjetja, da smo, kjer smo«Rokovanje: Alojz Kovšca in Milan Kučan. Vir: Twitter
Nekaterim ni bilo všeč, da se je Kovšca rokoval s Kučanom v Evangeličanski cerkvi v Ljubljani ob državnem prazniku Dnevu reformacije.

Na socialnih omrežjih sta se javno sprla Polonca Limonca in predsedojoči državnemu svetu Alojz Kovšca. Šlo je za problematiziranje navadne, lahko bi rekli - civilizirane geste - rokovanja.

Toda nekaterim (kot je Polonca) sploh ni bilo všeč, da se je Kovšca rokoval s Kučanom v Evangeličanski cerkvi v Ljubljani 31. oktobra letos.

V omenjeni cerkvi je bilo namreč ob državnem prazniku Dnevu reformacije, praznično bogoslužje, ki ga je vodil evangeličanski škof, mag. Geza Filo, udeležila pa sta se ga (razen Kovšce in Kučana) tudi predsednik države Borut Pahor in predsednik vlade Marjan Šarec.

Nato so se v Twitter razpravo vključili še drugi ...

Publicist Dejan Steinbuch pa je v zvezi odnosa do Kovšce nekdanjemu predsedniku Milanu Kučanu oponesel - slabo vzgojo.

Naše delo na Insajder.com z donacijami omogočate bralci.

Delite članek