REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Rose: “Škoda, da nima jajc povedat kaj o okoljskih težavah, ali težavah revnih ljudi, ali otrocih, ki ne dobijo zdravljenja ...”

Rose: “Škoda, da nima jajc povedat kaj o okoljskih težavah, ali težavah revnih ljudi, ali otrocih, ki ne dobijo zdravljenja ...”Borut Pahor, veslač. Vir: Instagram

Uporabniki družbenih omrežij so se zapletli v besedne dvoboje po ogledu ene od zadnjih objav predsednika države Boruta Pahorja na Instagramu.

Mateja Rose je oponesla Pahorju z naslednjimi besedami: “Škoda, da nima jajc povedat kaj o okoljskih težavah, ali pa težavah revnih ljudi, ali pa o otrocih, ki ne dobijo zdravljenja ...”

Iztok Gartner pa je stopil v bran moškemu v predsedniku in zapisal: “Vsi moški, ki se zgražate nad @BorutPahor zaradi IG posta o gledanju čedne atletinje, hm, mar je vi ne bi opazili?”

Toda Andrej Kokot se ni strinjal: “V presedniški palači je veliko pomembnejših reči, ki bi se jim mogla posvetiti pozornost. Tako pa je to prozornost.”

Tudi Rok Žagar je menil, da se mu to ne zdi primerno “za predsednika ene urejene države.”

Vse se je začelo zaradi Pahorjevega priznanja na njemu priljubljenem socialnem omrežju o svojih prostočasnih aktivnostih - v zanj znanem slogu “to mi delaj, miška mala” je namreč opisal, kako “radovedno gleda iz hotelske sobe v Bernu privlačno mlado atletinjo, ki se je ogrevala na bližnjem stadionu.”

Nekatere komentatorke lika in dela aktualnega predsednika Slovenije so se skoraj isti hip odzvale na Pahorjevem Instagram računu, ko je luč sveta ugledalo njegovo prosodušno samonaznanilo, s pripombo, da “mogoče ni treba tega deliti z javnostjo …”

Aleš Jekl pa je grenko pristavil: “Ejej, še en razlog več, da sem zapustil Slovenijo.”

Zdi se, da je predsednik države naposled prisluhnil ljudstvu, in se že v naslednji svoji objavi na svojem priljubljenem socialnem omrežju ozrl na pereče probleme v domovini.

“Sinoči sem se z Adrio vrnil iz Zuricha, pravočasno in brez zamude. 30 let potujem z njo. V tem času smo v zraku doživeli vseh sort. Toda piloti in kabinsko osebje so zanesljivi in prijazni. Upam, da se bodo izvlekli tudi iz sedanjih turbulenc,” je sklenil svojo skrb za usodo Adrie Airways Borut Pahor.

Naše delo na Insajder.com z donacijami omogočate bralci.

Delite članek