REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Poslanec o vplivu ZDA na spolno življenje: če mi Amerika pove, da naj ne spim z ženo, pač ne bom!

Poslanec o vplivu ZDA na spolno življenje: če mi Amerika pove, da naj ne spim z ženo, pač ne bom!Kosovski poslanec Zeka - zažiganje srbskih proizvodov v Prištini

Pretirano udinjanje ameriškim geopolitičnim interesom včasih zelo negativno vpliva tudi na dobro počutje in zdravje. Na primer tako, da imajo tisti, ki tej politiki pretirano vneto in zvesto sledijo, tudi določene resne omejitve pri svojem spolnem življenju. To dejstvo je najbolje ponazoril kosovski poslanec, v nedavni televizijski oddaji.  

Poslanec kosovskega parlamenta Milaim Zeka je namreč sinoči »briljiral« v oddaji »Svobodna cona«, saj je priznal, da mu Amerika povsem »kroji življenje«, celo zakonsko.

Če bi mi Američani povedali, da ne smem spati s svojo ženo tri dni, se ne bom ljubil z njo tri mesece!

Ko je spregovoril o spornem 100-odstotnem davku na srbske izdelke in pritisku Washingtona na oblasti v Prištini, da jih čim prej odpravijo, je Zeka poudaril, da je osebno proti njihovi ukinitvi, ampak da hkrati kosovska vlada ne bi smela dovoliti, da ji Združene države Amerike obrnejo hrbet.

Šel je tako daleč, da je naposled zelo »plastično« razložil, koliko je ameriška podpora zanj pomembna.

»Če bi mi Američani povedali, da ne smem spati s svojo ženo tri dni, se ne bom ljubil z njo tri mesece, ker so nam pomagali pri neodvisnosti Kosova. Če Amerika ravna celo popolnoma narobe, in mislim, da je njihova zahteva napačna ter da se davek ne sme odpraviti, kljub temu pa nikakor ne smemo dovoliti, da nam Amerika obrne hrbet«, je sklenil svoje videnje domače politike poslanec Zeka, poroča Gazeta Express.

Izjava poslanca je tudi poslanske kolege spravila v – nebrzdan krohot.

Njegova izjava pa ni nasmejala le občinstva pred malimi zasloni, temveč je tudi poslanske kolege spravila v – nebrzdan krohot.

Naše delo na Insajder.com z donacijami omogočate bralci.

Delite članek