REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Umrl med operacijo podaljšanja penisa: bizarna smrt milijarderja, ki je prodal najdražji diamant na svetu

 Umrl med operacijo podaljšanja penisa: bizarna smrt milijarderja, ki je prodal najdražji diamant na svetu

Med operacijo povečanja penisa v Parizu je 65-letni milijarder in trgovec z diamanti Ehud Arye Laniado nenadno umrl zaradi srčnega zastoja.

Laniadovi prijatelji so zaupali novinarjem, da je bil milijarder vedno osredotočen na svoj videz in ga je zelo skrbelo, kako ga drugi vidijo.

Laniado je bil sicer sprejet v neimenovani zasebni kliniki v francoski prestolnici, a med posegom so se pojavili zapleti, kar se je na koncu izkazalo za usodno.

Ta izkušeni trgovec z diamanti je doživel srčni napad, ko so v njegov penis vbrizgali snov, ki je zaslužna za videz »povečanja« moškega spolnega organa, poročajo belgijski mediji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#diamond #diamonds #watch #rolex #luxury #luxurywatch #luxurywatches #menfashion #bling

A post shared by EHUD ARYE LANIADO (@ehudaryelaniado) on

Njegovo podjetje Omega Diamonds, s sedežem v belgijskem mestu Antwerpen je potrdilo, da je Laniado umrl.

»Zbogom vizionarskemu podjetniku. Z kopico žalosti potrjujemo, da je umrl naš ustanovitelj Ehud Arye Laniado,« so davi zapisali v izjavi, poroča britanski Daily Mail.

Prijatelj gospoda Laniada, ki je želel ostati anonimen, je zaupal novinarjem, da je bil milijarder vedno osredotočen na svoj videz in ga je zelo skrbelo, kako ga drugi vidijo.

»Med seboj smo ga klicali 'Argentinec', ker je izgledal kot plesalec tanga,« do razkrili v Omega Diamonds.

»Med seboj smo ga klicali 'Argentinec', ker je izgledal kot plesalec tanga,« do razkrili v Omega Diamonds.

Laniado naj bi imel v lasti tako najdražji »penthouse« v Monaku, vreden več kot 30 milijonov evrov, kot hišo v mondenskem predmestju Los Angelesa, Bel Airu, kjer je domnevno rad pil prefinjena, zelo draga vina z modeli in slavnimi osebnostmi.

»Imel je zelo lepo življenje, a zdaj bodo Ehuda vrnili domov v Izrael, k zadnjemu počitku. Zelo ga bomo pogrešali,« je sporočilo njegovo podjetje.

Strokovnjak za diamante je začel svojo kariero v Afriki v svojih rosnih dvajsetih letih. Ni šel na fakulteto, saj je delal pred odhodom v Afriko kot maser v hotelu Hilton v Tel Avivu.

Toda šele v Antwerpnu se je izkazal za nadarjenega. Kot je poudaril eden od njegovih prijateljev, je bil mednarodno priznan kot eden največjih strokovnjakov za ocenjevanje surovih diamantov.

Leta 2015 je postal svetovno znan, ko je prodal najdražji diamant na planetu, znan kot Blue Moon of Josephine.

Leta 2015 je še bolj zaslovel in postal svetovno znan, ko je prodal najdražji diamant na planetu, znan kot Blue Moon of Josephine.

Prodal ga je podjetniku iz Hongkonga za 48 milijonov evrov.

Ta belgijsko-izraelski milijarder, katerega natančno bogastvo sploh ni javno znano, je leta 2013 imel resne težave z oblastmi, tako kot tudi njegov poslovni partner Silven Goldberg. Strinjala sta se, da bosta plačala 160 milijonov evrov, da bi se izognila sojenju zaradi utaje davkov.

Ker pa so belgijski carinski organi še naprej sumili, da nista predložila popolnih informacij o nekaterih diamantih, ki sta jih uvozila iz Angole in Konga, so oblasti v Bruslju še vedno terjale 4,6 milijarde evrov na ime neplačanih davkov in dve milijardi evrov glob.

Čeprav sta dve sodišči zavrnili zahtevo belgijske carine, je pritožbeno sodišče Laniadu naložilo novo sojenje, ki je bilo predvideno za - 14. marec ...

Komentarji