REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Perverzni Bill in sprevrženi milijarder: zakaj je imel Epstein na steni bizaren portret nekdanjega predsednika ZDA?

Perverzni Bill in sprevrženi milijarder: zakaj je imel Epstein na steni bizaren portret nekdanjega predsednika ZDA?Prijatelja: Jeffrey Epstein in Bill Clinton

Jeffrey Epstein, milijarder, ki ga je obtožnica bremenila zlorab in posilstev otrok, je okrasil eno od sten svojega razkošnega newyorškega stanovanja z bizarnim portretom, na katerem je videti nekdanjega ameriškega predsednika Billa Clintona, naslikanega, kako pozira preoblečen v žensko - v seksi modri obleki in mičnih rdečih petkah.

Milo povedano, gre za nenavaden portret, ki je delo avstralsko-ameriške umetnice Petrine Ryan-Kleida, a nosi naslov »Razčlenjeni Bill.«

Dejansko gre za igro besed.

Ni znano, kdaj je (zdaj že pokojni) Jeffrey Epstein kupil to sliko in zakaj, zanimivo pa je, da nenavadni portert skriva nekaj podrobnosti, ki očitno aludirajo na največji škandal, ki je Clintona doletel med njegovim mandatom - seks afero z Monico Lewinsky.

Najprej - za ozadje je izbrana Ovalna pisarna Bele hiše, kar je jasna aluzija na obdobje med letoma 1993 in 2001, ko je bil Bill Clinton na čelu ZDA kot 42. predsednik.

Zatem – skrivnost modre obleke.

Očitno je namreč, da barva ni bila izbrana naključno.

Ovalna pisarna, nekoč: Bill in Monica, v času ljubezni. Vir: Clintonova predsedniška arhiva

Modra obleka je bila namreč ključni dokaz v razvpiti aferi Lewinsky, ki je skoraj spodnesla Clintona iz Bele hiše.

Nekdanja pripravnica v Beli hiši je namreč po seksu s tedanjim predsednikom ZDA ohranila svojo modro obleko, ki jo je nosila tisti dan, ker so se na njej domnevno ohranili sledovi Clintonove sperme.

Kako je pozneje navedla, je ohranila obleko izrecno na nagovor svoje prijateljice, da bi lahko kadar koli dokazala, da se je omenjeno dejanje sploh zgodilo. Toda obleka ji je bila nato zaplenjena med preiskavo, ki je sledila temu škandalu in ji ni bila nikoli vrnjena …

Hillary (levo) in Bill (desno). Vsaka podobnost - ni slučajna ...

Toda to ni vse - modra obleka na nenavadni sliki, ki jo je Epstein imel na eni od sten v svoji luksuzni vili, je zelo podobna glamurozni obleki, ki jo je na prireditvi leta 2009 nosila Billova žena Hillary Clinton.

Mimogrede, omenjena slika s Clintonom v kočljivi pozi, je bila na skrivaj posneta v 65 milijonov dolarjev vredni vili Jeffreyja Epsteina oktobra 2012, torej sedem let, preden je bil obtožen, da je upravljal z verigo trgovanj z mladoletnimi dekleti, ki jih je ponujal mogotcem iz celega sveta kot seksualne igrače.

Epsteinovo luksuzno newyorško domovanje v katerem se je skrival tudi Clintonov nenavadni portert. Vir: Twitter

Ženska, ki je fotografijo sporne slike naposled razkrila medijem, je dejala, da je bila šokirana, ko je uzrla Clintonov portret skozi odprta vrata, ko je šla oktobra leta 2012 skozi Epsteinovo hišo s svojim poslovnim partnerjem.

»To je bil Bill Clinton. Šokantno je bilo – na sliki je bil, v to ni dvoma, Bill Clinton. Bila je to zelo provokativna, seksualna podoba. Nosil je petke, modro obleko, njegova roka pa je bila v čudnem položaju,« je zaupala britanskemu Daily Mailu.

Epsteinov tesen prijatelj je bil tudi sedanji predsednik ZDA Donald Trump, kot kaže video posnetek, zgoraj.

Video posnetek (spodaj) pa razkriva, da preiskavo Epsteinovih zločinov zahteva tudi Francija ...

Delite članek