REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

»Obrišite si rit s Trumpom«: kako so se nasprotniki brexita lotili tudi predsednika ZDA

»Obrišite si rit s Trumpom«: kako so se nasprotniki brexita lotili tudi predsednika ZDATrump za vsak dan, vir: YouTube

Med protesti nasprotnikov brexita ta konec tedna v Londonu so posamezniki na nenavaden način izrazili svoje mnenje o ameriškem predsedniku Donaldu Trumpu, ki sodi med srdite zagovornike izhoda Združenega kraljestva iz Evropske unije.

Predsednik ZDA Donald Trump je namreč znova oštel britansko premierko Thereso May, češ da se je projekta izstopa Združenega kraljestva iz EU in pogajanj z Brusljem oziroma s preostalih 27 držav članic - napačno lotila …

V odgovor preveč pokroviteljskemu predsedniku Združenih držav Amerike, so te dni na ulicah Londona podjetni posamezniki prodajali toaletni papir z natisnjenim Trumpovim obrazom.

Eden od nasprotnikov brexita je tako potiskal pred seboj velik voziček poln nenavadnega toaletnega papirja in ga veselo prodajal.

Toaletni papir Donald Trump, vir: YouTube

Ni bilo malo protestnikov, ki so nosili transparente, tako s Trumpovo podobo kot tudi s podobo enega od glavnih zagovornikov brexita Nigela Faragea, nekdanjega vodje britanske evrofobne stranke Ukip, ki so ju imenovali za »največja prevaranta v zgodovini«.

Delite članek