REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Iz ukradenega dnevnika Bidnove hčerke Ashley: Vse umazane družinske skrivnosti

Iz ukradenega dnevnika Bidnove hčerke Ashley: Vse umazane družinske skrivnostiAshley je zapisala, da se je v svojih zgodnjih letih tuširala z očetom. Drugje se sprašuje, ali je bila kot otrok spolno zlorabljena. Vir: Posnetek zaslona, X

Zdaj zagotovo vemo, da je dnevnik Bidnove hčerke Ashley, ki vsebuje številne zaskrbljujoče podrobnosti o družini ameriškega predsednika, resničen in da ne gre za rusko potegavščino, poroča Daily Mail.

Leta 2019 je Ashley, hči Josepha Bidna in njegove žene Jill, zapisala, da se je v svojih zgodnjih letih tuširala z očetom. Na drugem mestu se Ashley sprašuje, ali je bila kot otrok morda spolno zlorabljena.

Verjetno še nikoli niste slišali za obstoj tega dnevnika, nadaljuje britanski časnik, zahvaljujoč skoraj popolnemu molku medijev.

Po rehabilitaciji od seksualne odvisnosti se je Ashley preselila na Florido. Njen dnevnik, ki vsebuje tudi podrobnosti o uživanju mamil, je leta 2020 našla neka ženska, ki ga je nato prodala za 40.000 dolarjev, njegova vsebina pa je kmalu pricurljala na splet.

Aktivisti iz Bidnove kampanje so ves čas vztrajno zanikali, da je dnevnik pristen. Tako kot primer prenosnega računalnika Hunterja Bidna, sina Joeja Bidna iz prvega zakona, je bila za liberalne medije to še ena »desničarska prevara« ali »ruska potegavščina«. Toda izkazalo se je, da sta oba, tako dnevnik kot prenosnik povsem resnična.

Pravzaprav Ashley ni nikoli trdila, da je njen dnevnik lažen, saj je njeno pismo, poslano 8. aprila prvostopenjskemu sodniku, izrecno potrdilo resničnost dnevniških zapisov.

Bidnova hči je dolgo poskušala ugotoviti vzrok svoje odvisnosti od spolnosti. Ashley je zapisala, da se je zdravila zaradi »spolnih travm«. V enem odstavku piše o svoji zgodnji »hiperseksualizaciji«. Vir: Posnetek zaslona, X

»Moj osebni dnevnik je bil ukraden,« je zapisala Ashley. »Morala se bom spopasti z dejstvom, da je moj dnevnik mogoče najti na internetu.«

Vsebina njenih zapisov pa odpira številna težka vprašanja sedanjim prebivalcem Bele hiše.

Kot je leta 2019 zapisala Ashley: »Ali sem bila zlorabljena v mladosti? Mislim, da sem.« Nato pripomni: »Ne morem se spomniti podrobnosti, vendar se spomnim, da sem bila travmatizirana. Spominjam se tuširanja z očetom.«

Bidnova hči je dolgo poskušala ugotoviti vzrok svoje odvisnosti od spolnosti. Ashley je zapisala, da se je zdravila zaradi »spolnih travm«. V enem odstavku piše o svoji zgodnji »hiperseksualizaciji«.

To bi lahko bilo povezano z Bidnovo navado, da se dotika deklet in ovohava njihove lase.

Navsezadnje, kot ugotavlja britanski časnik, je bil Biden že večkrat obtožen »neprimernega dotikanja«, in to vsaj osem deklet.

Prejšnji mesec, ko je New York Times objavil, da je bila ženska, ki je ukradla Ashleyjin dnevnik, obsojena na zaporno kazen, ugledni časnik ni povedal, kaj se pravzaprav notri lahko prebere.

Bidnova nekdanja uslužbenka v senatu Tara Reade, ki je bila odpuščena marca 2020, je razkrila, da se spominja, da jo je Biden ob neki priložnosti potisnil ob zid: »Njegove roke so bile na meni in pod mojimi oblačili. Ko je končal s tem, je rekel: 'Slišal sem, da sem ti všeč'«.

Seveda je Biden kasneje zanikal obtožbe Readove. Ko pa je šlo za neprimerno dotikanje, je pozneje okrivil »spremembe običajev«.

»Meje osebnega prostora so ponastavljene,« je dejal Biden leta 2019 v nekakšnem opravičilu brez opravičila, kot da bi bilo takšno vedenje kdaj dovoljeno.

Tudi Hunterjevo vedenje ni bilo dosti drugačno.

Med drugim je bila javno razkrita njegova nagnjenost k seksu s prostitutkami i mamilom.

Striptizeto, s katero ima otroka, družina Biden dolgo časa ni hotela sprejeti. Hunter pa je zavračal lastne hčerkice priznati...

Kaj pa bi se zgodilo, če bi šlo za dnevnik Trumpove hčerke, se sprašuje »Daily Mail«.

Zdaj mediji ignorirajo Ashleyin dnevnik na enak način kot prenosni računalnik njenega brata Hunterja.

Novinarji bi morali vse obravnavati enako, nepristransko. Toda velika večina medijev je Trumpa že vnaprej označila za »rasista« in »posiljevalca«, zdaj pa povsem ignorira temačna dejstva o družini Josepha Bidna.

Prva predsedniška razprava je predvidena za 27. junij 2024.

Kot se na koncu retorično sprašuje »Daily Mail«: Ali bo kateri od moderatorjev v razpravah imel pogum, da Josephu Bidnu postavi neprijetna vprašanja o skupnem tuširanju z njegovo hčerko in o Ashleyjinem strahu, da je bila kot otrok zlorabljena.

Naše delo na Insajder.com z donacijami omogočate bralci.

Delite članek