REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Elon Musk in Grimes sta se po treh letih ločila: »Na pol sva ločena, a se še vedno ljubiva«

Elon Musk in Grimes sta se po treh letih ločila: »Na pol sva ločena, a se še vedno ljubiva«Grimes in Elon Musk. Vir: Twitter

Eden od najbogatejših Zemljanov Elon Musk je potrdil, da sta se s partnrico Grimes razšla.

Midva sva na pol ločena, vendar se imava še vedno rada, se pogosto vidva in sva v odličnih odnosih.

Skupaj imata maja leta 2018 rojenega sina z nenavadnim imenom X Æ A-Xii.

50-letni ustanovitelj podjetja Tesla je bil že dvakrat poročen, s 33-letno kanadsko pevko pa se je ubližal pred tremi leti.

»Midva sva na pol ločena, vendar se imava še vedno rada, se pogosto vidva in sva v odličnih odnosih,« je za The New York Post povedal Musk.

Oba ostajata zavezana k skupni vzgoji in skrbi za njunega otroka.

»Večinoma je to zato, ker moje delo v SpaceX-u in Tesli zahteva, da sem predvsem v Teksasu ali na potovanjih v tujini, njeno delo pa je predvsem v LA -ju,« je dodal. »Zdaj je pri meni, otrok X pa je v sosednji sobi,« je dejal.

Novica je bila objavljena teden dni zatem, ko je SpaceX-ova raketa Inspiration4, v kateri je bila v celoti civilna posadka, varno pristala ob obali Floride.

Musk in X
Musk in zdaj 16-mesečni sinček X. Vir: Twitter

Musk in glasbenica sta bila prvič romantično povezana maja 2018, ko sta po ločitvi Muska od Amber Heard javno nastopila na prireditvi Met Gala.

Kmalu po potrditvi, da januarja 2020 pričakuje svojega prvega otroka, je pevka potrdila, da je prav Elon Musk otrokov oče.

»Pravzaprav resnično ljubim svojega fanta,« je takrat povedala in opisala njuno zvezo: »Nihče ne verjame v to, ampak preprosto nisem razumela, v kaj se spuščam.«

Musk: »Ko bo otrok starejši, bom imel sam večjo vlogo.«

Odkar je maja lani dobil sina, je ustanovitelj Tesle odkrito govoril o tem, kako Grimes prevzema aktivnejšo starševsko vlogo v življenju njunega otroka.

»No, dojenčki samo jedo in kakajo, ali ste to vedeli? Trenutno ne morem storiti veliko,« je povedal za New York Times v julijskem intervjuju.

»Grimes ima zdaj veliko večjo vlogo kot jaz,« je nadaljeval.

In dodal: »Ko bo otrok starejši, bom imel sam večjo vlogo.«


Musk, ki je bil poročen trikrat - dvakrat s Talulah Riley - ima pet sinov iz prejšnjega zakona.

Njegov prvi sin, Nevada, je leta 2002 tragično umrl pri desetih tednih.

Delite članek