REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

»Ni izhoda«: Nekdanji svetovalec Nata o paniki Zahoda zaradi Ukrajine

»Ni izhoda«: Nekdanji svetovalec Nata o paniki Zahoda zaradi UkrajineZahodne države so od začetka konflikta verjele, da bodo s sankcijami lahko uničile Rusijo, zato o zmagi na bojišču niso niti pomislile, je dejal nekdanji švicarski obveščevalec Jacques Beau. Vir: Posnetek zaslona, X

Zahodni zavezniki Kijeva ne vedo, kako naj se izmuznejo iz spopada v Ukrajini, je dejal nekdanji švicarski obveščevalni častnik in svetovalec Nata, polkovnik Jacques Baud, poroča RIA Novosti.

»Zahod nima strategije za izhod, prav tako ne Ukrajina. Še vedno verjamejo v samoprevaro, da lahko Ukrajina še zmaga, « je opozoril Jacques Baud.

Po njegovih besedah ​​je bil Zahod že od začetka spopada prepričan, da bo s sankcijami lahko uničil Rusijo, zato ni niti razmišljal o zmagi na bojišču.

Poleg tega, je nadaljeval nekdanji švicarski obveščevalec, se situacija za oborožene sile Ukrajine vsak dan slabša, ruska vojska pa postopoma napreduje.

Zahodne države že od začetka posebne vojaške operacije v Ukrajini nameravajo uničiti Rusijo, a so ostale nemočne pred enotnostjo ruskega ljudstva, stabilnim ruskim finančnim in gospodarskim sistemom ter zmogljivostmi oboroženih sil Rusije, je nedavno ocenil ruski predsednik Vladimir Putin.

Naše delo na Insajder.com z donacijami omogočate bralci.

Delite članek