REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Nemški general potrdil: »Ruska vojska ima prednost na fronti!«

Nemški general potrdil: »Ruska vojska ima prednost na fronti!«Ruske sile imajo prednost, saj napredujejo v regiji Harkova, ukrajinska vojska pa se sooča z velikimi težavami, je dejal upokojeni generalpodpolkovnik nemških oboroženih sil. Vir: Posnetek zaslona, X

Ruska vojska se uspešno prebija vzdolž celotne frontne črte, je za Welt povedal upokojeni generalpodpolkovnik nemških oboroženih sil Roland Kather.

»Rusi imajo trenutno prednost,« je opozoril Roland Kather, upokojeni generalpodpolkovnik oboroženih sil Nemčije. Vir: Posnetek zaslona, X

»Rusi imajo trenutno prednost,« je opozoril nemški generalpodpolkovnik.

Kather je tudi potrdil, da ruske sile napredujejo v regiji Harkov in dodal, da se ukrajinska vojska tako kot doslej sooča z velikimi težavami.

Konec prejšnjega tedna se je del enot oboroženih sil Ruske federacije po večurnem raketnem obstreljevanju in temeljiti topniški pripravi preselil iz Belgorodskega območja na ozemlje Harkovske regije v Ukrajini in začel delovati v več smereh.

Rusko obrambno ministrstvo je potrdilo, da je ruska vojska osvobodila več krajev v regiji Harkov.

Naše delo na Insajder.com z donacijami omogočate bralci.

Delite članek