REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Michael Wolff: Donald Trump je bil Melanii Trump »kronično in brezupno nezvest«

Michael Wolff: Donald Trump je bil Melanii Trump »kronično in brezupno nezvest«

»Čeprav je bil kronično, da ne rečemo brezupno nezvest svoji soprogi, je to obljubo želel izpolniti,« je v svoji sedaj že svetovno znani knjižni uspešnici  »Ogenj in bes«, o Donaldu Trumpu v Beli hiši napisal novinar Michael Wolff. Obljuba se je nanašala na Trumpovo trditev, da bo vseh težav z mediji, ki so obremenjevali Melanio konec takoj po koncu predsedniške kampanje, za katero naj bi bil Donald Trump prepričan, da jo bo zagotovo izgubil.

V postelji je najraje z ženami prijateljev

V knjigi poleg trditve, da je bil Donald Trump do Melanie »kronično nezvest« lahko zvemo še vrsto drugih zanimivih podrobnosti. Donald Trump naj bi imel navado, da v postelje spravi soproge svojih prijateljev, nato pa je »prijateljem nudil prostitutke in dal njihovim soprogam poslušati preko mikrofonov na telefonih, kaj bodo povedali.«

Razkritja nove knjige Michaela Wolffa o dogajanju v Beli hiši so tako prinesla tudi nekatere nove in šokantne podrobnosti o življenju ameriške prve dame, o katerih smo že poročali. Tako naj bi na primer ob objavi golih in erotičnih fotografij Melanie Trump poleti leta 2016 »vsi razen same Melanie vedeli, da je žgečkljive fotografije medijem dal sam Trump. Ona pa se je nezadovoljna nad tem soočila s samim Trumpom.«

Lezbična Melania

Članek je bil v New York Postu objavljen 1. avgusta leta 2016. Takoj zatem naj bi Melania menda vprašala Donalda Trumpa, ali je to morda »izpostavljenost javnosti«, ki jo bo čakala, če bo zmagal na volitvah za predsednika. Wolff piše, da je bila Melania nad možnostjo, da Trump postane predsednik »prestrašena«, saj je to pomenilo, da bi morala spremeniti svoje »pazljivo zakrito življenje – in ne malo zakrito tudi pred Trumpovo razširjeno družino – ki je bilo osredotočeno le na njenega mladega sina.« Wolff tudi poroča, da naj bi Melania rekla Donaldu, da »tega ne bo sposobna trpeti«, če jo takšne zadeve čakajo tudi kot prihodnjo prvo damo. Donald Trump naj bi jo poskusil potolažiti tako, da ji je omogočil zastopanje odvetnikov in tožbe. Obljubil naj bi ji, da »bomo tožili«.

Donald Trump naj bi imel navado, da v postelje spravi soproge svojih prijateljev, nato pa je prijateljem po telefonu nudil prostitutke in dal njihovim soprogam poslušati preko mikrofonov na telefonih, kaj bodo povedali

Melania naj bi od Donalda Trumpa dobila tudi obljubo, da bo »celotna stvar končana« takoj zatem, ko bo izgubil predsedniške volitve. »Vendar je zmagal,« je zapisal Wolff, ki je ocenil, da je celotna Trumpova kampanja spominjala na scenarij in dogajanje v filmski komediji »Producenti« (Producers), v kateri režiserji pripravljajo bizarno predstavo z namenom, da izgubijo, vendar na koncu presenetljivo zmagajo.

Medijem naj bi Trump sam dal gole fotografije Melanie Trump

Zanimivo je tudi, da je njen soprog Donald Trump slike takoj po objavi komentiral brez kakršnekoli obsodbe dejstva, da so bile objavljene v NY Postu ter na naslovnici: »Melania je bila eden najuspešnejših modelov, kar pomeni, da je pozirala za številne revije in naslovnice. Te fotografije so bile posnete, preden sva se spoznala in posnete so bile v Evropi, kjer so takšne fotografije pogoste in modne,« je tedaj dejal Trump.

Wolff je ob tem zapisal tudi vrsto podrobnosti o zelo nenavadnem življenju »naše« Melanie Trump in predsednika ZDA. Kot piše Wolff, par preživi tudi dolge dneve, »ne da bi se sploh pogovarjala« in da se celo »ne vidita«, to pa se je dogajalo tudi tedaj, ko sta oba živela v Trumpovi stolpnici. »Zakon Donalda Trumpa se je zdel zmeden vsem okoli njega – ali vsaj za tiste brez zasebnih letal in veliko hišami. On in Melania sta skupaj preživela relativno malo časa… Ona pogosto ni vedela, kje je on in se tudi ni veliko zanimala za to. Njen soprog se je med svojimi rezidencami premikal tako, kakor med sobami.« Za Trumpa naj bi bila Melania »trofejna žena.«

Bičana Melania
Tako je manekenka Emma Eriksson naši Melanii Knauss erotično 'grozila' z bičem

»Pogosto je govoril o Melanii, ko ni bila prisotna. Občudoval je, kako izgleda – in pogosto, ker se ji je zdelo čudno in zaradi česar ji je bilo nerodno – tudi ob prisotnosti drugih. Ona je bila zanj, kar je govoril ponosno in brez ironije, 'trofejna žena'. In čeprav ni ravno delil življenja z njo, jo je rad razvajal. 'Srečna žena je srečno življenje', je ponavljal znano resnico bogatašev« je zapisal Wolff.

Vse to kaže, da morda informacije o tem, da sta se Melania in Donald pred presedniško kampanjo leta 2016 skorajda že ločila niso bile samo špekulacije. Kot smo o tem že poročali, naj bi po po pisanju švicarskega časnika NZZ NEWS, ki ga povzema tudi OE24  naj bi se prva dama ZDA Melania Trump in predsednik ZDA Donald Trump že dogovorila o ločitvi. Švicarski mediji se pri tem pozivajo na vire iz ZDA, predvsem na Clauda Taylorja, nekdanjega sodelavca v predvolilnem štabu Hillary Clinton.

Claude Taylor naj bi dobil zaupne informacije o tem, da sta Donald Trump in Melania Trump že podpisala dokumente za ločitev. Da nekaj v zakonu škripa je bilo sicer res opazno že od začetka Trumpovega predsedniškega mandata. Donald Trump je ob maši Franklina Grahama na dan inavguracije Melanii v nekem trenutku dejal nekaj zelo grobega, kar so zabeležile kamere.

Melania Trump Affair

Melania je nato čez nekaj časa s pomočjo svojega uradnega računa "všečkala" zapis na socialnih omrežjih, ki je govoril o težavah v njenem zakonu, nato je ob obisku predsedniškega para pri Baracku Obami in njegovi soprogi Donald Trump kar nevljudno "pozabil" na Melanio in jo pustil, da gre sama z darilom za Michelle Obama kar nekaj metrov za njim, Melania pa je tudi ob nedavnem obisku Izraela očitno zavrnila ponujeno roko Donalda Trumpa.

Pomenljiv Tvit Monice Byrne

Nekaj novih informacij o tem je podala tudi pisateljica Monica Byrne, ki je na tvitru objavila, da naj bi imela Melania že "veliko let" afero z vodjo varnostnikov v Trumpovi stolpnici, kar naj bi vedel tudi njen soprog. Oba naj bi menda imela že v času predsedniške kampanje dogovor, da se ločita, če bo Donald izgubil volitve.

Ker pa je Donald zmagal, ta dogovor ni mogel biti uresničen. Monica Byrne je dejala, da svojega vira ne more izdati, je pa izzvala novinarje, da zgodbo preverijo. Prav tako je priznala, da ni nepristranska, pač pa da upa, da bodo novinarji pri razkrivanju domnevne afere "pospešili hitrost Trumpovega samouničenja." Vse to se je očitno zgodilo - Michael Wolff je glede glavnih trditev v svoji knjigi že dokazal, da so točne, vsa ta odkritja pa so dejansko samo stopničke na poti Trumpovega "samouničenja."