REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Burger King princu Harryju in princesi Meghan ponudil delo

Burger King princu Harryju in princesi Meghan ponudil deloPrincesa in princ Burger Kinga?

Veriga hitre prehrane Burger King se je prva odzvala na napoved britanskega princa Harryja, da želi skupaj s svojo soprogo, postati »finančno neodvisen«.

Napoved britanskega princa Harryja in princese Meghan Markle, sicer Američanke, da želita živeti bolj ločeno od britanske kraljeve družine in deloma v Kanadi, deloma pa v Veliki Britaniji je ta teden poskrbela za pravo vznemirjenje v krogu kraljeve družine, poroča MSN.

Na posebnem družinskem sestanku so nato člani kraljeve družine iskali rešitve za nov položaj, ki ga niso pričakovali.

Kraljevo družino sicer vzdržujejo britanski davkoplačevalci.

Hary in Meghan

Petintridesetletnemu princu pa so medtem prvo resno delo v življenju – da bi postal finančno neodvisen - kot prvi ponudili kar v Burger Kingu Argentina.

'In potem ko sta dolga leta živela kot princ in princesa, je res že čas, da jesta kot kralji,' so zapisali v verigi s hitro prehrano.

Suseškemu vojvodi so ponudili lepo možnost za zaslužek, zanimivo delo in odlično hrano.

»Izvedeli smo, da sta se princ in princesa odločila, da se odrečeta svojima vlogama v kraljevi družini in da bosta delala, da bi postala finančno neodvisna. Zato imamo za vaju predlog: naredita tako, kot tisoči ljudi v svetu in delajta za nas. Videla bosta, da vama krona v popolnosti pristaja. In potem ko sta dolga leta živela kot princ in princesa, je res že čas, da jesta kot kralji,« so zapisali v sporočilu.

Burger King je sicer znan po tem, da ima v svojem logotipu tudi krono, svoj zaščitni znak, s katerimi so okronani njihovi slastni burgerji - včasih pa tudi kuharji in prodajalci v lokalih.

Kmalu zatem se je oglasil tudi Burger King ZDA in dodal, da jima »ta kraljeva družina nudi delo za določen čas.«

Delite članek