REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Zalar podpira ukrajinske ustaše, vzklika njihovo geslo in jadikuje, ker bo ustavne sodnike Ukrajine izbiral v zaklonišču!

Zalar podpira ukrajinske ustaše, vzklika njihovo geslo in jadikuje, ker bo ustavne sodnike Ukrajine izbiral v zaklonišču!Da je sam pripadal vladam, ki so topoumno dajale podporo prav vsem širitvam zveze NATO in da je dejansko sokriv za tragedijo v Ukrajini, ne, tega pa seveda ne bo priznal. Vir: Posnetek zaslona, X

Kam je zašla nekdanja slovenska liberalno-demokratična elita, ki je vzor tudi sedanjim oblastnikom, čeprav je v resnici popolnoma izgubila kompas, kaže tudi spodnji zapis nekdanjega ministra Zalarja.

V državi, kjer so vse opozicijske stranke prepovedane, na oblasti pa je samodržec Vladimir Zelenski tako danes Aleš Zalar pomaga izbirati ustavne sodnike.

Kakšno vlogo imajo nekakšni ustavni sodniki v diktaturi, v kateri preganjajo manjšine, sežigajo njihove knjige in so svojo suverenost za drobiž prodali Američanom ter se obsodili na uničenje, to verjetno ve samo Zalar.

In tisti evrokrati, ki so ga na bogato plačano, a na propad obsojeno misijo poslali v Kijev.

Ob tem pa ga na koncui ni sram in zapiše isto geslo banderovcev, kot bi bilo v ex-Yu »Za dom spremni!«

Da je sam pripadal vladam, ki so topoumno dajale podporo prav vsem širitvam zveze NATO in da je dejansko sokriv za tragedijo v Ukrajini, ne, tega pa seveda ne bo priznal.

Zalar torej podpira ukrajinske ustaše in naklada o nekakšnem v resnici lažnem zločinskem napadu, ki je bil izvršen z ukrajinsko protiletalsko raketo v vojni, kjer je padlo 100-krat manj civilistov kot v drugih sodobnih spopadih.

In se dela heroja, češ, revež bo presedel čas v zaklonišču, potem ko je po 2 letih vojne komaj te dni Kijev prvič doživel nekaj večjih napadov na vojaške tovarne in bunkerje.

Da je Zalar sam pripadal slovenskim vladam, ki so topoumno dajale podporo prav vsem širitvam zveze NATO in intervencijam te zveze ter ZDA in da je dejansko sokriv za tragedijo v Ukrajini, ne, tega pa seveda ne bo priznal.

Naše delo na Insajder.com z donacijami omogočate bralci.

Delite članek