REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

V Ljubljani tudi ta petek ob 18. uri znova shod v podporo Rusiji

V Ljubljani tudi ta petek ob 18. uri znova shod v podporo RusijiShod v podporo Rusiji Vir: FB, posnetek zaslona

Ko se pričnejo vojne, je pomembno izbrati pravo stran.

In tudi v Sloveniji je – pa čeprav to ni večina – dovolj pogumnih ljudi, ki niso podlegli propagandi »osrednjih« medijev in večine, če ne kar vseh političnih strank v Sloveniji in so tudi ob ukrajinsko-ruski vojni razumeli, da v tem primeru resnična agresorka ni Rusija.

Pač pa, da je v vlogi pravega agresorja tudi tokrat zahod, ki je z obkoljevanjem Rusije in s pomočjo sebi vdanega marionetnega režima in njegovih zločinov proti ruskemu prebivalstvu v Ukrajini v resnici odgovoren za vojno, v kateri Rusija ščiti in osvobaja antifašističen Donbas pred zatiranjem in več kot osemletnim bombardiranjem in ubijanjem nedolžnih civilistov.

Ne pozabimo, dovolj je že en vztrajen človek, da se prebudi ves narod.

»Lep pozdrav, kot do sedaj bo shod v podporo Rusiji potekal tudi ta petek ob 18h, zbirna lokacija pa je pred pravoslavno cerkvijo v Ljubljani.

Počasi se o naših srečanjih že govori in samo vprašanje časa je, kdaj bodo postala znana vsem. Ne pozabimo, dovolj je že en vztrajen človek, da se prebudi ves narod. Pokažimo torej našim bratom in sestram v Rusiji, da niso sami. Se vidimo,« je zapisal Žiga Pavščič.

Podporniki Rusije imajo tudi dobro obiskano in z informacijami, ki jih večina slovenskih medijev zamolčuje in cenzurira podprt kanal »Slovenija solidarna z antifašističnim Donbasom.«

Tudi danes se bo tako shod začel na istem mestu – pred pravoslavno cerkvijo v Ljubljani ob 18 uri.

Naše delo na Insajder.com z donacijami omogočate bralci.

Delite članek