REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

»Seveda vodja te vlade ne more biti kriv, saj je brez madeža. Morda ga kakšnega lepega dne uzremo hoditi po vodi«

»Seveda vodja te vlade ne more biti kriv, saj je brez madeža. Morda ga kakšnega lepega dne uzremo hoditi po vodi«Nasprotnika: Nekdanji premier Marjan Šarec in Janez Janša. Vir: Twitter

Nekdanji predsednik vlade Marjan Šarec je objavil nekaj iskrivih misli o svojem nasledniku Janezu Janši, ki sicer prav danes, 17. septembra praznuje dvainšestdeseti rojstni dan.

Ob tej priložnosti ni manjkalo niti čestitk, ki se jim je po robu postavil Janez Koren, prepričan, da Ivan Janez Janša ni oče naroda, ampak prej pogrebnik ...

Šarec pa je opozoril predvsem na dvojne kriterije, ki jih podporniki sedanje vlade uporabljajo ob ocenjevanju ukrepov obeh vlad ob pandemiji.

»Ko je marca naraščalo število okužb, je bila kriva vlada (beri Šarec), ko zdaj še bolj drastično narašča, so krivi ljudje sami. Vedno nekdo drug. Seveda vodja te vlade ne more biti kriv, saj je brez madeža. Morda ga kakšnega lepega dne uzremo hoditi po vodi. Santo subito,« je zapisal Marjan Šarec na Twitterju.

Včeraj so v Sloveniji potrdili 123 potrjenih okužb s koronavirusom, kar je novi rekord v drugem valu koronavirusne bolezni Covid-19.

Šarec je opozoril predvsem na dvojne kriterije, ki jih podporniki sedanje vlade uporabljajo ob ocenjevanju ukrepov obeh vlad ob pandemiji Covid-19.

Danes je številka okuženih znova visoka, čez 100.

V času spomladanskega zapiranja ljudi v domove in občine pa je bilo največ 61 dnevnih okužb, še pred tem pa so bile v času vlade Marjana Šarca številke okuženih bistveno nižje.

Slovenija pa še vedno odpira samo »Covid oddelke«, namesto da bi poskrbela za ločene »Covid bolnišnice.«

Delite članek