REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Nemčija ima 80 milijonov prebivalcev, ta belgijski fašist pa bi rad prepovedal edino stranko, ki je proti vojni v Ukrajini!

Nemčija ima 80 milijonov prebivalcev, ta belgijski fašist pa bi rad prepovedal edino stranko, ki je proti vojni v Ukrajini!Guy Verhofstadt

V Nemčiji se krepijo zahteve po prepovedi stranke AfD.

A ti pozivi so dvorezni.

Prepovedovati stranko zgolj zato, ker nasprotuje migracijam ni enostavno, saj je strank s podobnimi programi v Evropi ogromno, vse pa so bile vedno del običajnega političnega spektra.

Nemčija trenutno v realnem času mutira v totalitarni režim, so prepričani nekateri in navajajo osupljive primere, ki se zdijo kot prigode iz realsocializma.

Ob tem ima ta stranka absolutno veliko bolj realistične poglede na dogajanje v svetovni politiki kot sedanja vlada.

Nemška »semaforska koalicija« je bila ob tem znova kaznovana na nedeljski delni ponovitvi zveznih volitev leta 2021 v Berlinu, kar je pravzaprav nadaljevanje nacionalnega trend.

Scholzova SPD, Zeleni in FDP izgubljajo glasove, pridobivajo pa stranke CDU in AfD.

Razmerje moči v spodnjem domu parlamenta (Bundestag) se sicer še ni spremenilo, čeprav je FDP Christiana Lindnerja izgubila enega od svojih 92 sedežev.

Ob tem pa se v Nemčiji prav zaradi vsesplošne gonje proti AfD krepijo totalitarne prakse.

Nemčija trenutno v realnem času mutira v totalitarni režim, so prepričani nekateri in navajajo osupljive primere, ki se zdijo kot prigode iz realsocializma.

Eden od uporabnikov je podal najnovejši primer: »Državljan nakaže donacijo AfD in ne more verjeti svojim očem. Dan kasneje mu Sparkasse piše: "Prosim, prenehajte s takšnimi plačili v lastnem interesu." Po informacijah JF je pismo pristno.«

Tudi Guy Verhofstadt ponavlja, da demokracija umira v mraku.

A pri tem ne vidi, da so vir največjega mraka prav on in podobni, ki v imenu obrambe demokracije – zahtevajo odpravo demokracije.

»NEMČIJA ima 80 milijonov preb., ta belgijski fašist pa bi rad prepovedal edino nemško stranko, ki je proti vojni v Ukrajini, in to z voljo 300.000 demonstrantov. Če AfD organizira demonstracije za prepoved ostalih nemških parlamentarnih strank, zbere prav tako vsaj 300.000 demonstrantov,« je opozoril novinar Gregor Preac.

Naše delo na Insajder.com z donacijami omogočate bralci.

Delite članek