REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Marko Crnkovič: »Kako naj to medijsko drhal ustavimo, če ne po ovinku ekonomskega pritiska?«

Marko Crnkovič: »Kako naj to medijsko drhal ustavimo, če ne po ovinku ekonomskega pritiska?« Marko Crnkovič

Marko Crnkovič je v svojem zapisu predlagal, da se »medijska drhal«, s katero se ne strinja, ustavi z medijskim pritiskom, da bi se bil nato na primer Bernard Brščič odpovedati "svoji intelektualni svinjini."

Vendar se mnogi z njegovim stališčem ne strinjajo.

“Kako naj to medijsko drhal ustavimo, če ne po ovinku ekonomskega pritiska? Kako naj ustavimo @BernardBrscic, če ne tako, da bo mogoče nehal srati naokoli, če ga bo ELES res odpustil in se bo moral za svoje preživetje v drugi službi odpovedati svoji intelektualni svinjini?” https://t.co/fwKnllUFY0

»Uf, res si snel rokavice. Ampak napisal si izjemen tekst,« je Crnkoviču takoj v zadnjico zlezel večni urednik paradržavnih medijev Darijan Košir.

»Butl komunistični. Če opravi svoje delo v službi, mu podjetje nima kaj očitati zaradi njegovega političnega stališča. To je mogoče le v komunizmu,« mu je odgovoril Frenk Mate.

»A tale gospod Crnkovič sodi med tiste osebke, ki se borijo proti sovražnemu govoru??? Gospod Brščič, na vašem mestu bi ga tožila. Besede, s katerimi vas naslavlja, so grobe, nizkotne in žaljive. Naredila sem posnetek zapisa, če ga boste potrebovali za dokaz,« je tvitnila Sabrina Strniša.

Zanimivo so komentirali tudi Andrej Drapal, Žiga Turk in še nekateri drugi znani mnenjski voditelji. 

Bernard Brščič sam pa je ocenil: »Precej brezupno početje. Crnkovič je v osebnem stečaju, oškodoval je FURS, Telekom,...za nekaj 10.000€. Je nepomemben prhljaj...«

Komentarji