REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Marjetica: “Premožni zahtevajo, da jim revni, ki sploh ne letajo, subvencionirajo letenje”

Marjetica: “Premožni zahtevajo, da jim revni, ki sploh ne letajo, subvencionirajo letenje”Počivalšek in Adria Airways

Glede na klarvno usodo Adrie Airways in nekatere pobude ter načrte po državnem reševanju nekoč “edinega slovenskega letalskega prevoznika”, se je ena od komentatork aktualnega dogajanja odločila posvariti ministra gospodarstva kar preko socialnih omrežij: “Da ne bi slučajno kaj težko prisluženih davkoplačevalskih evrov v to jamo metali, slišite Zdravko Počivalšek?”

Nato je Luka Lisjak spomnil, da je “madžarski nacionalni letalski prevoznik propadel že pred desetletjem, kljub temu je iz Budimpešte zelo enostavno leteti tako rekoč kamorkoli.”

“Glavni problem ni Adria. Glavni problem je, da na Brnik leti Adrija in redkokdo drug,” je sklenil Lisjak.

Jaka Vran pa je opozoril na zelo slabo PR podobo nekoč paradnega slovenskega, danes pa v rokah tujega lastnika propadajočega letalskega prevoznika: “V času odpovedovanja letov, nezmožnosti zagotovitve osnovnih informacij in storitev potnikom, itd ... je to ‘very bad PR.’ In reakcije pod sliko temu primerne ...”

Delite članek