REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

»Kdor verjame tem Grimm'sovim pravljicam o Pepelki Anžetu in hudobni mačehi Janezu si je sam kriv!«

»Kdor verjame tem Grimm'sovim pravljicam o Pepelki Anžetu in hudobni mačehi Janezu si je sam kriv!«Logar kot Pepelka Janševe SDS. Vir: Posnetek zaslona, X

»V politiki je dobro znati oceniti, kdaj je prišel pravi čas, da krmilo predaš naprej,« je Anže Logar zapisal na družbenem omrežju in odstopil s položaja predsednika Sveta stranke SDS.

Mediji se sprašujejo, ali je to le še korak do ustanovitve nove, samostojne stranke?

Politična desnica je potrebna prenove, ob novici pravijo v Novi Sloveniji, v Gibanju Svoboda pa, da gre le še za enega od SDS-ovih satelitov.

Na vprašanje, ali se na politični desnici ob stalnem pozivanju k predčasnim volitvam in političnem kapitalu, ki ga Anže Logar ima, dogajajo prvi resnejši premiki, pa na družbenih omrežjih odgovarjajo precej drugače kot desnosučni mediji in volivci Janeza Janše.

»Oh, uboga SDS Pepelka 'Anže L.', od predsednika sveta stranke, kandidata za PRS, brez funkcije, mora sedaj čistit Janezov dimnik,« je zapisal eden od komentatorjev.

V isti sapi je ocenil, da »kdor verjame tem Grimm'sovim pravljicam o Pepelki Anžetu in hudobni mačehi Janezu si je sam kriv.«

Drugi pa ocenjujejo, da gre samo za nadaljevanje politike SDS, a z »bolj človeškim obrazom«.

In z novo politično podobo, ki pa ne bo prepričala mnogih.

Naše delo na Insajder.com z donacijami omogočate bralci.

Delite članek