REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

dr. GeneralAwesomeness: “Kako je Milan Zver 2 dni pred širno Slovenijo vedel, da bodo migranti ugrabili gospoda?”

dr. GeneralAwesomeness: “Kako je Milan Zver 2 dni pred širno Slovenijo vedel, da bodo migranti ugrabili gospoda?”Milan Zver / Vir: STAfoto

Ob novici, da so trije migranti ugrabili domačina skupaj z njegovim avtom v Beli krajini, se je na socialnih omrežjih razvnela burna razprava.

Komentatorka z vzdevkom dr. GeneralAwesomeness je med prvimi opozorila, da je “Insertion Order za promovirane tvite treba oddati vsaj 2 delovna dni pred začetkom kampanje”.

Sledilo je vprašanje: “Kako je Milan Zver 2 dni pred širno Slovenijo vedel, da bodo migranti ugrabili gospoda?”

Pripomnila je še, da “morda imajo zato med podporniki famozno vedeževalko. Vse se poklapa!”

Ko pa so ji sledilci očitali, da je “nekoliko kiksnila” in jo začeli poučevati, kako se zakupijo oglasi za oglaševalski Twitter račun, je opozorila na dejstvo, da je “nevaren populizem v vzponu.”

Še posebej zdaj, ko se je začel predvolilni boj za pregrešno dobre evroposlanske plače …

Eden od kandidatov, ki bi rad nadeljeval delo v Evropskem parlamentu je tudi omenjeni Milan Zver iz stranke SDS, za katerega je del volivcev očitno prepričan, da je virtuoz v “izkoriščanju rasističnih strahov za polnjenje lastnih žepov”, kar “pa ne pomeni, da piše resnico. Ključno se je vprašati, kakšen je vir informacije in kako je kvalificiran za podajanje informacij o določeni temi.”

Zvera je zaradi kršitve Twitterjevih pravil o oglaševanju političnih vsebin naposled prijavilo več uporabnikov istega socialnega omrežja.

 

Delite članek