REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

»Boljše je vreči puško v koruzo, kakor imeti listek z navodili zaradi trdne povezanosti z napačnimi ljudmi!«

»Boljše je vreči puško v koruzo, kakor imeti listek z navodili zaradi trdne povezanosti z napačnimi ljudmi!«Puška v koruzi. Vir: Twitter

Odločitev predsednika Državnega zbora Igorja Zorčiča, da ob obstrukciji opozicije ostane v dvorani DZ in omogoči nadaljevanje seje je sprožila vrsto hudih besed med predsednikom parlamenta in opozicijo.

Medtem ko Zorčič odsotnost strank krivi zaradi uspešne obravnave nekaterih spornih zakonov, mu opozicija vrača, češ da bi vse to lahko preprečil, če ne bi vodil seje.

Toda tudi argumentacija Levice ima svojo logiko.

V tem primeru se vendarle zdi, da Igor Zorčič predvsem uživa v svojem položaju predsednika parlamenta in temu prilagaja tudi lastne politične poteze...

Da je vrgel puško v koruzo pa je večni gospodarski minister in predsednik SMC Zdravko Počivalšek znova očital predsedniku LMŠ.

In od Marjana Šarca, jasno, dobil – duhovit odgovor.

Res je bolje vreči puško v kurozo kot pa imeti listek z navodili, kako ravnati ob hišnih preiskavah, je odgovoril Šarec.

Še bolje pa je, kot je opazila že ena od uporabnic Twitterja, vreči puško v koruzo, kot pa iti z (vodnim) topom nad ljudi!

Pri tem so mnogi prepričani, da si je Igor Zorčič s svojim dejanjem dokončno zapravil politično kariero.

In da ga bodo zaradi tega dejanja še dolgo kritizirali.

Druge pa ob vseh nabojih, ki naj bi jih dobili vladniki zanima, od kod pošiljateljem toliko municije.

Nekateri celo sumijo, da jo lahko ima samo tisti, ki mu je ostalo kaj viškov še od tedaj, ko se je ukvarjal s trgovino z orožjem…

Delite članek