REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

 Obvestilo bralcem – prehod na nov, hitrejši strežnik

 Obvestilo bralcem – prehod na nov, hitrejši strežnikV preteklosti smo sicer imeli več težav, tudi poskusov vdorov in oškodovanj z zlonamernimi kodami, ki pa smo jih uspeli prebroditi. Vir: Posnetek zaslona, Twitter

Spoštovani bralci Insajderja.com,

v teh dnevih smo se ob rednem delu ukvarjali tudi s tehničnimi zadevami.

Vse, ki nas radi berete, pa še vedno prosimo tudi za pomoč v obliki donacij – naše delo in neodvisnost namreč v pretežni meri omogočate prav vi, naši bralci s svojimi zelo cenjenimi prispevki.

Zaradi potrebe po nadgradnji opreme smo včeraj po 13.uri prešli na nov VPS strežnik pri istem ponudniku kot doslej, zaradi tega je bilo v petek med dnevom za nekaj trenutkov delovanje spletne strani morda nekoliko moteno, o čemer so nam poročali tudi naši bralci.

Za nevšečnosti se vam opravičujemo.

Po naših izkušnjah je prenos vsebin uspel, stran je dostopna in dobro deluje, v kolikor pa se bi pri dostopu pojavljale kakšne težave pa prosimo, da nas o tem obvestite, ker se bo stari strežnik dokončno ustavil konec aprila.

V preteklosti smo sicer imeli več težav, tudi poskusov vdorov in oškodovanj z zlonamernimi kodami, ki pa smo jih uspeli prebroditi.

Kibernetski napadi
Vir: Posnetek zaslona, Twitter

Novi strežnik bo z več procesorske moči in novim operacijskim sistemom zagotovo uspel še hitreje kot doslej poskrbeti za nemoten obisk Insajderja.com.

In ta obisk je v zadnjem času, še posebej pa v zadnjem letu dni – vse višji, kar nas iskreno veseli.

Še naprej se bomo zato trudili in odpirali tiste teme in vprašanja, ki jih bodo »osrednji« mediji kot običajno - »spregledali.«

Vse, ki nas radi berete, pa še vedno prosimo tudi za pomoč v obliki donacij.

Naše delo in neodvisnost namreč v pretežni meri omogočate prav vi, naši bralci s svojimi zelo cenjenimi prispevki.

Vsem dosedanjim donatorjem se za njihove prispevke iskreno zahvaljujemo.

Ekipa Insajderja.com

Naše delo na Insajder.com z donacijami omogočate bralci.

Delite članek