REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Topla družinska zgodba: Kamala, Doug, bivša žena in noseča ljubica

Topla družinska zgodba: Kamala, Doug, bivša žena in noseča ljubicaDoug Emhoff, mož Kamale Harris, se je ločil od prve žene Kerstin zaradi afere z varuško, ki je z njim zanosila, a otroka ni obdržala, poroča britanski Daily Mail. Vir: Posnetek zaslona, X

Prvi zakon moža Kamale Harris, Douga Emhoffa, se je končal po tem, ko je z njim zanosila varuška njegovih otrok, je objavil britanski Daily Mail, zgodbo pa so povzeli številni ameriški mediji.

Mož podpredsednice Združenih držav Amerike in potencialne demokratske predsedniške kandidatke Emhoff je svojo prvo ženo Kerstin prevaral s svetlolaso ​​varuško, ki je tudi poučevala v dragi zasebni šoli njunih otrok, navaja besedilo.

Zdaj 47-letna Najen Naylor ob stiku z Daily Mailom ni zanikala obtožb o razmerju, vendar je zavrnila komentar, češ da je trenutno »malce znorela«.

Njena tesna prijateljica, ki je vedela za afero in nosečnost, je britanskemu tabloidu povedala, da Naylorjeva ni obdržala otroka – čeprav je na njenih profilih družbenih omrežij posnetek skrivnostne deklice po imenu Brooke iz leta 2009, istega leta, ko naj bi dojenčka rodila.

Druga prijateljica, Stacey Brooks, ki je rodila dvojčka približno v istem času, ko je bila Naylorjeva noseča, prav tako ni zanikala nobene od trditev, vendar je dejala, da ne bo razkrila nobenih nadaljnjih informacij brez dovoljenja Naylorjeve, piše v članku.

Tiskovna predstavnica Emhoffa teh navedb za »Daily Mail« ni želela komentirati, medtem ko jim je Kerstin Emhoff odložila slušalko.

59-letni Emhoff, filmski producent, in njegova nekdanja žena, 57-letna Kerstin, sta se ločila po 16 letih zakona, ko je leta 2009 odkrila njegovo afero, so povedali viri. Hčerka Ella je bila takrat stara 10 let, sin Cole pa 15 let.

Viri so trdili, da je morala Naylorjeva po aferi zapustiti službo učiteljice na Willowsu, elitni zasebni osnovni šoli v Culver Cityju v Kaliforniji, kjer je učila Emhoffove otroke in delala kot varuška.

Septembra 2009 je Naylor na Facebooku objavila video, v katerem je predstavila svoje tri dojenčke, Sawyerja, Brooke in Georgea, z napisom »Baby Party«.

Sawyer in George sta sinova Brooksove, ki je bila njena tesna prijateljica že od otroštva v Columbusu v Ohiu. Oba otroka sta bila rojena julija 2009.

Tretji otrok, Brooke, ki je videti nekoliko mlajša, ni videti kot Staceyina hči in je ni na nobeni od njenih poznejših družinskih fotografij na Facebooku. Ni jasno, kdo je mati male Brooke.

Pri preiskavi matičnih knjig v okrožju Los Angeles v uradnih evidencah ni mogoče najti »Brooke Naylor«, rojene leta 2008 ali 2009. V okraju v teh dveh letih tudi ni bilo rojenih otrok s priimkom Emhoff.

En vir je trdil, da je Emhoff dosegel finančno poravnavo z Naylorjevo in da je pustila službo v šoli, da bi lahko prikrila škandal.

Ločitvena poravnava Emhoffovih leta 2010, vložena na sodišču v Los Angelesu, pravi, da si je par razdelil stroške varuške, zasebnega učitelja in šolnine.

Ko se je par maja 2009 ločil, je njuna hči Ella zaključevala tretji razred. Viri so za Daily Mail povedali, da je bila Naylorjeva takrat Ellina varuška in je tudi poučevala na šoli Willows, ki jo je punca obiskovala.

Emhoff je spoznal Kamalo Harris, takratno državno tožilko Kalifornije, ko mu je eden od njenih prijateljev leta 2013 pripravil zmenek na slepo. Naslednje leto sta se poročila.

Potem ko je »Daily Mail« objavil svoje ugotovitve, se je oglasil tudi Emhoff, ki je v izjavi za CNN priznal, da je imel afero med prvim zakonom.

»Med mojim prvim zakonom sva s Kerstin preživela težke čase zaradi mojih dejanj. Prevzel sem odgovornost in v letih po tem sva delala skupaj kot družina in iz tega prišla močnejša,« je dejal Emhoff v izjavi za CNN.

Razmerje in okoliščine v zvezi z njim so bile pred štirimi leti znane odboru za preverjanje Josepha Bidna, saj je Harrisova sama šla skozi postopek preverjanja kandidatov, preden je bila izbrana za podpredsedniško mesto, je za CNN povedala oseba, ki je seznanjena z razpravami.

Vir je še dodal, da je Emhoff Harrisovi povedal za afero veliko preden sta se poročila.

Volilni štab Harrisove tega primera ni želel komentirati, prav tako ne ženska, katere imena ameriški mediji niso navedli, a so jo v britanskem tabloidu označili za ljubico Douga Emhoffa.

Posebno izjavo je nato podala še Kerstin Emhoff, ki je navedla, da sta se z Dougom odločila za prekinitev zakona iz različnih razlogov, kot je zapisala, pred mnogimi leti.

»Je odličen oče najinima otrokoma, še naprej mi je odličen prijatelj in resnično sem ponosna na toplo in podpirajočo mešano družino, ki smo jo skupaj zgradili Doug, Kamala in jaz,« je dejal Emhoffova.

Njuna dva otroka sta zdaj že odrasla, družinska dinamika pa se je razvila v prijateljsko, piše CNN in dodaja, da je Kerstin Emhoff v preteklih letih večkrat pohvalila Harrisovo kot mačeho svojih otrok, in to počne tudi zadnja dva tedna od takrat, ko se je podpredsednica ZDA nenadoma povzdignila v glavno predsedniško kandidatko demokratov.

Branila ju je celo pred republikanskim podpredsedniškim kandidatom JD Vanceom, ki je Harrisovo po poročanju CNN kritiziral, ker nima otrok. Kirsten je povedala, da je Kamala več kot 10 let 'sostarš' z Dougom in njo ter njunima otrokoma.

In ne samo to. Kirsten je opisala Harrisovo kot »ljubečo, skrbno, zelo zaščitniško in vedno navzočo« ter dodala, da je hvaležna, da je Kamala del njihove »mešane družine«.

Iz njenega hvalnega govora bi lahko sklepali, da je presrečna, ker je njen mož našel drugo ženo. Samo da ni noseča varuška, ker je to tako klišejsko.

Naše delo na Insajder.com z donacijami omogočate bralci.

Delite članek