REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Robert F. Kennedy kandidira za predsednika ZDA, razkriva zarote globoke države, Meta ga že cenzurira!

Robert F. Kennedy kandidira za predsednika ZDA, razkriva zarote globoke države, Meta ga že cenzurira!Sorodnik pomembnega Johna F. Kennedyja in sin nekdanjega demokratskega generalnega državnega tožilca ter predsedniškega kandidata je odkrito spregovoril o številnih »prepovedanih« temah. Vir: Posnetek zaslona, Twitter

V ZDA se je v predsedniški tekmi pojavilo še eno znano ime: Robert Kennedy mlajši.

Sorodnik pomembnega Johna Fitzgeralda Kennedyja, najmlajšega izvoljenega predsednika ZDA, in sin Johnovega mlajšega brata, nekdanjega demokratskega generalnega državnega tožilca ter predsedniškega kandidata Roberta Kennedyja je odkrito spregovoril o številnih »prepovedanih« temah.

»Ko je moj stric prišel na položaj, se je dva meseca pozneje boril proti svojemu obveščevalnemu aparatu in vojski... sredi operacije v Prašičjem zalivu je ugotovil, da mu lažejo...« je dejal.

Spregovoril je tudi o takšnih temah, ki so si jih doslej v družini pripovedovali le potihoma. In zaradi katerih se je soproga umorjenega predsednika ZDA Jackie poročila z bogatim grškim ladjarjem Onasisem, da bi zaščitila življenji svojih otrok...

V ZDA jo je bilo namreč strah za usodo hčerke in sina.

Razkril je tudi, kako so tajne ameriške službe pripravljale tajne operacije, da bi v njih ubile Američane in nato to tragedijo izkoriščale kot sprožilec za začetek vojn po svetu.

Ena od takšnih je tudi operacija Northwoods.

Pod črto: ameriška vohunska agencija CIA je načrtovala uboje Američanov.

Gre za operacije pod lažno zastavo proti ameriškim državljanom, podobne tisti, ki jo je snovalo Ministrstvo za obrambo ZDA leta 1962:

Operacija Northwoods. Vir: Posnetek zaslona, Wikipedia

Robert Kennedy mlajši zato verjame, da so imele tudi 11. septembra 2001 v ozadju svojo vlogo ameriške tajne službe. Predvsem CIA.

Spregovoril pa je na primer tudi o tem, kako se je njegov stric boril proti vojaško-industrijskemu kompleksu, ugotovil, da mu tajne službe lažejo in nato 22. novembra 1963 postal – njihova tarča v atentatu v Dallasu v Teksasu.

Prepričan je, da je bil njegov stric, ameriški predsednik John F. Kennedy ubit v spregi ameriških tajnih služb (Cie) in mafije.

V zadnjem času je iz ameriških arhivov pricurljalo na plano več dokazov o tej zaroti, ki je odnesla s političnega prizorišča enega najbolj priljubljenih ameriških predsednikov.

O tem, kako so načrtovali atentat na predsednika ZDA, pa si lahko ogledate v videu spodaj:

Vse to se seveda prikriva pred ameriško javnostjo, ki ne sme izvedeti, da je predsednik države pogosto le lutka v rokah močnih interesnih skupin. 

Robert Kennedy mlajši pa se zavzema za povsem drugačne Združene države Amerike, ki ne bi več intervenirale po vsem svetu in bi se bolj ukvarjale z dvigovanjem standarda lastnih državljanov.

»Nimamo poštenega tržnega kapitalizma. Imamo korporativni pajdaški kapitalizem, kjer pravila pišejo milijarderji, prvotni lastniki in velike korporacije, ki so skupaj v boju proti srednjemu razredu. Vlada bi morala ustvariti pravila, ki bodo Američanom omogočala, da bodo sami delali dobro, tako da bodo delali dobro drug drugemu, namesto da Američane silijo, da delajo 'dobro', tako da se med seboj zastrupljajo in prizadenejo ter potegnejo kratko s privatizacijo skupnega premoženja. Verjamem v čim manj vlade, vendar potrebujemo vlado, ki bo na strani malega človeka, ne pa na strani Wall Streeta in velikih korporacij,« je dejal v zadnjem javnem nastopu.

Mnogi so opazili, da je Kennedyja mlajšega nato korporacija Meta, ki upravlja tudi s stranmi Facebooka – takoj pričela cenzurirati.

Čemur se je začudil tudi Elon Musk

Naše delo na Insajder.com z donacijami omogočate bralci.

Delite članek