REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Nato stavi na terorizem: Veselje zahoda ob umoru hčerke Dugina, na seznamu »Mirotvorca« tudi Roger Waters

Nato stavi na terorizem: Veselje zahoda ob umoru hčerke Dugina, na seznamu »Mirotvorca« tudi Roger WatersDolga roka Nato je že v ozadju - terorizma

Umor Darje Dugin, hčerke Aleksandra Dugina, razglašenega za »ideologa« ruskega predsednika Vladimirja Putina je razkril vso nizkotnost komentatorjev in politikov na zahodu, ki so vsi po vrsti izražali veselje nad smrtjo hčerke pisca in geopolitika, ki je mnogim trn v peti zaradi svojega razmišljanja in svojih del.

Mark Sleboda je o tem napisal kratek, a točen komentar.

»Poskus atentata na Dugina, ki se je namesto tega končal z umorom njegove hčerke, je del vse bolj ponorele propagandne in informacijske vojne obupanega in razpadajočega ameriškega posredniškega, pučističnega režima v Kijevu, ki ni sposoben doseči uspeh na bojišču. Umor "Putinovih možganov", ki so "navdihnili" rusko posredovanje v ukrajinskem državljanskem konfliktu, bi propagandisti kijevskega režima radi slavili kot "zmago".

Pri tem so zahodni mediji, ki so karikirali in napihnili Dugina, in zahodne vlade, ki so ga nesmiselno sankcionirale, popolnoma sokrive za umor Darje Dugine, njegove hčerke.

Niti malo ni pomembno, da nič od tega ni res. Ni pomembno, da v resnici Dugin nima vpliva na Putina in da se nikoli ni srečal s Putinom ali govoril z njim. Ni pomembno, da so njegove edinstvene ideje imele ničeln vpliv v Kremlju in malo ali nič v preostali ruski družbi. Ni pomembno, da je nasprotno Kremelj Dugina odpustil z Moskovske državne univerze in mu prepovedal dostop do vladnih medijev zaradi njegovih ostrih pogledov na puč v Ukrajini v času, ko je Kremelj spodbujal sporazume iz Minska za rešitev tamkajšnjega državljanskega konflikta. Resnica ni pomembna, saj so Dugina v glavah Zahoda in pučističnega režima v Ukrajini prikazali kot karikaturno strašilo. In atentat nanj tako še vedno služi za namen propagandne zmage, kljub popolni ločitvi od realnosti. Pri tem so zahodni mediji, ki so karikirali in napihnili Dugina, in zahodne vlade, ki so ga nesmiselno sankcionirale, popolnoma sokrive za umor Darje Dugine, njegove hčerke.«

Za tiste, ki še zmeraj podpirajo takšna dejanja pa v razmislek še informacija, da je Dugin na seznamu sovražnikov Ukrajine enako kot Roger Waters.

In mnogi drugi politiki, novinarji, javne osebnosti...

Gre za seznam, ki ga v resnici vodijo tajne službe Ukrajine, ki delujejo po navodilih tajnih služb zahodnih držav, ljudje s seznama pa pogosto izginejo ali pa so ubiti.

Ob tem je Nato celo eden od administratorjev strani, kar si lahko ogledate tukaj.

Z drugimi besedami to pomeni, da so zahodne države skupaj z marionetnim režimom v Kijevu zaradi neuspeha v vojni z Rusijo pričele odkrito zagovarjati in izvajati – terorizem.

Gonzalo Lira ocenjuje, da so vse to znaki, da so režimu v Kijevu dnevi šteti.

Mnogi pa opozarjajo, da terorizem, ki ga bodo v Rusiji seveda videli kot dejanje s podporo ali kot pripravljen v kuhinji zveze Nato - ne bo ostal brez ruskega odgovora.

 

Naše delo na Insajder.com z donacijami omogočate bralci.

Delite članek