REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Grimes: »Elon Musk včasih živi pod pragom revščine!«

Grimes: »Elon Musk včasih živi pod pragom revščine!«Elon Musk in Grimes

Grimesova je v intervjuju, objavljenem ta teden, povedala, da je njen partner Elon Musk, najbogatejši človek na svetu, včasih živi »pod pragom revščine.«

Glasbenica je v pogovoru za Vanity Fair opisala, kako sta nekoč med življenjem v Los Angelesu našla luknjo na njeni strani vzmetnice.

Namesto da bi kupili novo, je dejala, je Musk predlagal, da namesto tega prinesejo vzmetnico iz njegovega doma.

Poslušajte, sploh ne živi kot milijarder. Včasih živi pod pragom revščine.

»Od njega ne dobiš niti nove vzmetnice,« je povedala za publikacijo.

»Poslušajte, sploh ne živi kot milijarder. Včasih živi pod pragom revščine,« je dejal Grimes za Vanity Fair.

»Prišla sva do točke, ko sem ga spraševala, ali ne moremo živeti v zelo negotovi hiši za 40.000 dolarjev? Kjer bi nas sosedje ves čas snemali in ne bi bilo varnosti, jaz pa bi jedla arašidovo maslo osem dni zapored?« je opisala stiskaštvo Elona Muska.

Po drugi strani pa je res, da je nedavno prodal del svojih delnic v podjetju Tesla in v človekoljubne namene razdelil 5,7 milijarde dolarjev – morda prav za Svetovni program za hrano, ki ga je pred tem javno izzval, da naj mu pojasnijo, kako bodo porabili denar.

Maja 2020 je Musk tvitnil, da bo prodal vse svoje premoženje in da »ne bo več lastnik nobene hiše.« Domneva se, da živi v montažni hiši v vrednosti 50.000 dolarjev, ki jo najema pri SpaceX-u.

Hiša Boxabl
Muskova "hiša" za 50.000 dolarjewv, v kateri najverjetneje živi. Najema jo od podjetja Tesla...

Povsem mogoče je, da bo to naslednja njegova investicija.

Grimes je za Vanity Fair povedala tudi, kako se je zaradi zmenkov z najbogatejšo osebo na svetu počutila »ujeto med dvema svetovoma.«

»Mislim, ko ljudje pravijo, da sem razredna izdajalka, to ni napačen opis,« je dejala za javnost. »Pripadala sem skrajni levici in sem se v bistvu spremenila v kapitalističnega demokrata. Veliko ljudi je razumljivo razburjenih.«

V istem intervjuju je Grimes povedala, da sta imela z Muskom skrivnega drugega otroka, punčko, ki ji pravijo Y.

Mislim, ko ljudje pravijo, da sem razredna izdajalka, to ni napačen opis

Starejši sin para, X Æ A-Xii – izgovarja se »X A.I. Archangel« – se je rodil maja 2020.

To je Muskov sedmi otrok.

Musk je septembra za Page Six povedal, da sta se z Grimesom razšla po treh letih zmenkov. Še vedno pa ostajata v tesni zvezi in sta dobra »prijatelja.«

Milijarderja so pred kratkim opazili z avstralsko igralko Natasho Bassett.

Skratka, ima milijarde, a ne živi kot milijarder; v slovenski vladi bi se lahko kaj naučili od najbogatejšega Zemljana, ker imajo na državnem računu vedno manj zasluženih milijard in vedno več milijardnih dolgov, živijo in razmetavajo pa kot - milijarderji!

 

Naše delo na Insajder.com z donacijami omogočate bralci.

Delite članek