REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

»Ne gremo več v morje!« Kopalci posneli ogromnega pajka na vodi, zagrabila jih groza. Toda to ni vse ...

»Ne gremo več v morje!« Kopalci posneli ogromnega pajka na vodi, zagrabila jih groza. Toda to ni vse ...Pajek, ki je izzval preplah med turisti na plaži nedaleč od Trogirja. Vir: Facebook

Številne živalske vrste so bile posnete to poletje, kako plavajo na gladini Jadranskega morja. Med ostalimi – kača.

Pa tudi kokoš in naposled celo – koza …

Toda zdaj je vse prekosil – res velik pajek.

Med kopanjem na plaži v mestu Poljica pri Trogirju je enemu od turistov uspelo z mobilnim telefonom posneti prizor, ki je nato izzval gnus in grozo pri številnih kopalcih.

Na fotografiji, ki je bila objavljena na Facebook strani »Dnevna doza povprečnega Dalmatinca«, je namreč razvidno, da se je v morju, na plavajočo zaščitno ograjo ob kopališču povzpel - ogromen pajek.

Mnogi so komentirali fotografiji pajka med počivanjem na boji in priznali, da jih je »stvor« popolnoma odvrnili od plavanja.

»Vse sem pričakovala, toda – to!? Ne grem več plavati do boj«, »Končali smo s kopanjem«, »Umrla bi od strahu isto sekundo, če bi to prilezlo do mene«, »Zadel bi me infarkt«, »Zdaj me je groza vstopiti v morje«, so le nekateri od komentarjev šokiranih turistov …

Da so pajki tudi zelo dobri plavalci, pa kaže video posnetek, spodaj.

Naše delo na Insajder.com z donacijami omogočate bralci.

Delite članek