REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

All Briefs: »Miro Razumni, imamo še kakšno sosedo s katero nismo skregani po tvoji veliki in pravični zaslugi?«

All Briefs: »Miro Razumni, imamo še kakšno sosedo s katero nismo skregani po tvoji veliki in pravični zaslugi?«Miro Cerar, vIr: Pixsell

Na tvit zunanjega ministra Mira Cerarja, da »pozdravlja sklic današnje skupne seje odborov za zunanjo politiko in kulturo«, ter da »s sosedskimi državami moramo razvijati dobre in prijateljske odnose, a vmešavanje v uresničevanje pravice do svobode izražanja v Sloveniji ne smemo in ne moremo nikoli dopustiti«, se je na socialnih omrežjih razvnela burna razprava.

Uporabnik Twitterja, ki si je nadel vzdevek All Briefs je na zunanjega ministra naslovil pikro vprašanje: »Miro Razumni, imamo še kakšno sosedo s katero nismo skregani po tvoji veliki in pravični zaslugi?«

Namesto Cerarja je odgovoril uporabnik, ki se je poimenoval Psychcandy7, ki je »povzel« znan pregovor nekdanjega premierja: »Skregani, skregani, ampak glavno, da ne jamramo zaradi tega. Mirči že ve«.

 

Naše delo na Insajder.com z donacijami omogočate bralci.

Delite članek