REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Zvonko Černač: Poslovalnice NLB zapirajo zaradi - Levice

Zvonko Černač: Poslovalnice NLB zapirajo zaradi - LeviceZvonko Černač

Zapiranje poslovalnic NLB v manjših slovenskih krajih je sprožil pravi upor lokalnih prebivalcev. Svojo korist pa so pred županskimi volitvami v tej kolobociji našle tudi politične stranke.

Zvonko Černač iz SDS je tako razlog za zapiranje poslovalnic odkril kar - v Levici.

»Zapiranje poslovalnic #NLB v manjših slovenskih krajih se dogaja zaradi pritiska #Levica, ki je dosegla zamrznitev prodaje #NLB. Sicer pa odmikanje storitev ljudem ni v redu, upam, da bodo priložnost zaznale druge banke in nadomestile ta manko,« je zapisal.

Popolnoma drugače na to gleda staneC. »Ljudje volijo SDS, ki je za privatizacijo vsega, pol pa cvilijo, ko jim banke zapirajo. (Preberi v koroškem narečju). Kaj bo, ko jim bodo ZD-je zaprli?,« je zapisal.

Ljudje volijo SDS, ki je za privatizacijo vsega, pol pa cvilijo, ko jim banke zapirajo. (Preberi v koroškem narečju). Kaj bo, ko jim bodo ZD-je zaprli?

Poslovalnice - tvit
 

Naše delo na Insajder.com z donacijami omogočate bralci.

Delite članek