REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

»Tako sem videti brez ličil, a ko se uredim, se spremenim v prelestno hollywoodsko divo«

»Tako sem videti brez ličil, a ko se uredim, se spremenim v prelestno hollywoodsko divo«TikTokerka pred preobrazbo... Vir: Posnetek zaslona, TikTok

24 milijonov ljudi si je v nejeveri ogledalo nenavaden video posnetek in pravijo, da gre za največjo spletno prevaro.

Znana britanska vizažistka in TikTokerka Jordyn Lyne se je namreč pred kratkim znašla v središču pozornosti javnosti, vsaj tiste, ki aktivno spremlja družbena omrežja, a vse zaradi neverjetne preobrazbe, ki jo doseže le z ličili!

Jordyn, ki je transspolna, redno objavlja posnetke, ki prikazujejo, kako drugače je videti pred in po ličenju, med njimi pa eden res izstopa in je postal izjemno priljubljen – ogledali so si ga že več kot 24 milijonov krat!

@jordynlyne Reply to @que3nmermaid ♬ Milkshake Showmusik Dance Mix - Showmusik Sounds

V videu se ta internetna zvezdnica sprva pojavi z neurejeno, sproščeno figo in brez kančka ličil, da bi trenutek pozneje pokazala, kako je videti v polnem sijaju, torej vrhunsko urejena.

Influencerka je izkoristila moč ličenja do te mere, da ji je uspelo skriti celo podbradek, pa čeprav ji je pri tem pomagala tudi bluza s puli ovratnikom, je njena preobrazba povzročila burne odzive na omrežjih.

@jordynlyne Lol makeup routine, trust the process to the end #glitter ♬ Mount Everest - Labrinth

»To je epski video«, »Ženska, ti si največja prevara na spletu«, »Ne morem verjeti, kaj vidijo moje oči«, »Zavračam, nočem verjeti, da je to ista oseba«, »O, bog, ne morem verjeti«, so le nekateri med številnimi komentarji.

Delite članek