REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Nima mišic, nosi lasuljo, je totalno neprepoznaven: Mnogi ga smatrajo za največjega frajerja na svetu, a jih je šokiral

Nima mišic, nosi lasuljo, je totalno neprepoznaven: Mnogi ga smatrajo za največjega frajerja na svetu, a jih je šokiralNeprepoznaven. Vir: Screenshot YouTube

Slavni Jason Momoa je bil glavni igralec v reklami na Superbowlu, toda uspelo mu je osupniti gledalce, ki pravijo, da česa takega niso pričakovali in da so bili še kako presenečeni.

40-letni Američan Jason Momoa je mišičast igralec, ki je najbolj znan po tem, da je v istoimenskem filmu igral Aquamana, zaradi možate postave pa ga v medijih pogosto označujejo za »največjega frajerja na planetu.«

Jason Momoa. Vir: Wikipedia

Prepoznaven je po svoji višini, bujnih laseh in mišičastem telesu, polnem tetovaž.

Toda zdaj je razočaral številne oboževalce zaradi nove glavne vloge v reklami za podjetje »The Rocket Mortgage«, ki so jo predvajali med Superbowlom. Podjetje reklamira kredite za snepremičnine.

Oglas namreč prenaša sporočilo, da je najbolje biti v varnem zavetju lastnega doma, in prikazuje Momoja, ko vstopa v svoj dom, medtem ko ga paparazzi spremljajo do vhodnih vrat.

Ko vstopi v hišo, si prvo sleče škornje in se nato nenadoma zmanjša za nekaj centimetrov, kar nakazuje, da mu škornji pomagajo, da bi se zdel višje rasti, kot je sicer.

Medtem ko se sprehaja po hiši, si sčasoma »sleče« tudi mišice.

Prvo si sleče svoje močne mišice z ene roke, pa z druge, nato odkrije še abdomen, in se tako se spremeni v neuglednega moškega zelo suhcane postave.

Ko se naposled usede na kavč, pove reklamno sporočilo podjetja in si nato »sleče« še svoje bujne lase.

Na koncu vidimo plešastega igralca, kako sproščeno brenka na kitaro.

V zadnjem kadru je prikazan s svojo ženo, igralko Liso Bonet, ki mu pomaga dvigniti uteži, ker jih sam ne zmore ...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

me likes bubbles  #MomoaBowl

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies) on

Nekateri gledalci so naravnost navdušeni, drugi pa ne dojamejo satire, ampak so vidno razočarani in so prek Twitterja delili komentarje, češ da jim je oglas pustil neprijetne občutke, celo gnus.

Oglasi med Superbowlom so sicer zelo priljubljeni, zato si oglaševalci prizadevajo, da bi bili čim bolj izvirni, zabavni in zanimivi.

Delite članek