REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Nezadovoljni volivec nahrulil Ivanko Trump na letalu družbe JetBlue

Nezadovoljni volivec nahrulil Ivanko Trump na letalu družbe JetBlue

Hči novoizvoljenega predsednika ZDA Ivanka Trump je v četrtek na letalu družbe JetBlue doživela srečanje z nezadovoljnim newyorškim volivcem, ki ji je očital, da njen oče Donald Trump uničuje državo, in jo vprašal, zakaj mora biti na njegovem letu, saj bi lahko letela z zasebnim letalom.

Posredovalo je osebje družbe JetBlue in 35-letnega newyorškega odvetnika Dana Goldsteina odstranilo z leta iz New Yorka proti San Franciscu skupaj z njegovim možem Matthewom Lasnerjem. Oba so dali na kasnejši let.

Ivanka Trump, ki je bila na letalu z otrokoma, je sicer osebju dejala, da ni problema in noče, da ga odstranijo z letala. Za vsak primer so ga vseeno.

Lasner je pol ure pred incidentom sporočil na Twitterju, da je mož opazil Ivanko Trump in njenega moža Jarreda Kushnerja na terminalu in ju gre nadlegovat.

Potem ko so ju odstranili z letala, pa je sporočil, da je mož "mirno" nagovoril Ivanko Trump. Kasneje je svoj račun na Twitterju zaprl. Trumpova družina dogodka ne komentira.

Delite članek