REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Melania Trump ne potrebuje nasvetov Michelle Obama

Melania Trump ne potrebuje nasvetov Michelle ObamaMelanija in Michelle Obama, vir: Pixsell

Prva dama ZDA Melania Trump ne potrebuje nasvetov svoje predhodnice Michelle Obama, je v ponedeljek sporočila tiskovna predstavnica ameriške prve dame Stephanie Grisham. To je izjavila potem, ko je Obamova razkrila, da je nasvete, kako se soočiti s položajem prve dame, ponudila ob lanski inavguraciji predsednika Donalda Trumpa.

Michelle Obama je pred kratkim izdala knjigo, v kateri je med drugim napisala, da Donaldu Trumpu ne bo nikoli oprostila, da je širil rasistične teorije zarote o rojstnem kraju njenega moža predsednika Baracka Obame.

Michelle Obama je pred kratkim izdala knjigo, v kateri je med drugim napisala, da Donaldu Trumpu ne bo nikoli oprostila, da je širil rasistične teorije zarote o rojstnem kraju njenega moža predsednika Baracka Obame ter druge laži, s katerimi je spravil v nevarnost pred morebitnim napadom prenapetih skrajnežev celo njuni hčeri.

Med promocijo knjige je na televiziji ABC povedala, da je Melanii Trump izrazila pripravljenost, da ji svetuje okrog položaja prve dame ZDA, vendar ni dobila nobenih vprašanj.

Tiskovna predstavnica ameriške prve dame, Stephanie Grisham, je sporočila, da je Melania Trump trdna in neodvisna ženska, ki z vlogo prve dame krmari na svoj način. "Ko potrebuje nasvet, ga poišče znotraj profesionalne ekipe Bele hiše," je sporočila Grishamova.

Delite članek