REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Kakšna blamaža v živo! Ministrico intervjuvali preko Zooma, nato je privihral njen sin in iz mame naredil tarčo posmeha

Kakšna blamaža v živo! Ministrico intervjuvali preko Zooma, nato je privihral njen sin in iz mame naredil tarčo posmehaVolivcem se je opravičila po sila nerodnem pripetljaju zaradi falusne oblike priljubljene zelenjave. Vir: Posnetek zaslona, Twitter

Novozelandska ministrica Carmel Sepuloni je še ena javna osebnost, ki se je znašla sredi nepričakovane situacije, saj je videoklic, prek katerega so jo v živo intervjuvali na lokalni televizijski postaji, nenadoma prekinil njen sin, ki je navdušen privihral v sobo in v kamero mahal z deformiranim korenčkom.

Sepuloni, novozelandska ministrica za socialni razvoj, je ravno govorila v živo za Radio in televizijo Samoa, ko je v sobo pridivjal njen nasmejani sin, ki ji je želel pokazati korenček nenavadne oblike, poroča Guardian.

»To je trenutek, ko prek Zooma govoriš v živo, a tvoj sin vstopi v sobo ter kriči, medtem ko v roki drži nenavaden korenček v obliki dela moškega telesa,« je Sepuloni pozneje na Twitterju opisala sila neroden pripetljaj zaradi falusne oblike priljubljene zelenjave.

»Ja, skoraj sva se ruvala okoli korenčka pred kamero, in ja, zdaj se temu smejim, toda tedaj se pa nisem!«, je dodala.

Ob tem je pripisala, da občuduje vse starše, ki delajo od doma in istočasno skrbijo za svoj naraščaj ter da v prihodnje nikoli več ne bo kupila korenčka nenavadne oblike...

Nova Zelandija je še vedno v karanteni četrte stopnje, kjer vsi razen delavcev, zaposlenih na vitalnih področjih, ostajajo doma, šole po vsej državi pa so zaprte.

Naše delo na Insajder.com z donacijami omogočate bralci.

Delite članek