REDAKCIJA - KOLOFON (EKIPA)

Registracija edicije: Elektronski časopis INSAJDER je vpisan pri Ministrstvu za kulturo z odločbo št. 006-203/01 pod zaporedno številko 36. Mednarodna serijska številka edicije: ISSN 1408-0990. Odgovorni urednik Igor Mekina.

Kako je enooki Scholz nasmejal svet in splet (FOTO)

Kako je enooki Scholz nasmejal svet in splet (FOTO)Scholz se je poškodoval - med tekom. Vir: Posnetek zaslona, Twitter

Nerodnost ameriškega predsednika Joeja Bidna je znana, a navidezno stabilni Olaf Scholz je Nemce nemalo presenetil, potem ko je imel svojih pet minut tesnega stika s tlemi, po katerem je končal s črno prevezo na očesu.

Kajti v nasprotju z ameriškim kolegom, čigar telo je vajeno objemati stopnic in tla ter jo ob tem odnese brez vidnih poškodb, je nesrečnega Olafa doletela veliko hujša usoda.

Po poročanju medijev se je Scholz poškodoval med tekom v domačem Potsdamu, tiskovna predstavnica nemške vlade pa je sporočila, da se je to zgodilo v soboto, ko se je kancler spotaknil na svoji običajni ruti in bil »nagrajen« z oteklino na desnem očesu in praskami na obrazu.

Medtem ko se Biden običajno prekucne in »razprostre« kolikor je dolg in širok, se je nemški kancler po padcu dočakal – na lastno oko.

Fotografijo, na kateri je videti z novo podobo, je Scholz sam objavil na omrežju X (prej Twitter) in pristavil, da je pripravljen na šale na svoj račun ob poudarku, da je njegov obraz videti »hujše, kot je v resnici«.

Njegova pričakovanja so se skoraj isti hip uresničila.

Sledil je plaz smeha, sledilci pa so ga v hipu primerjali s pirati, saj so družbena omrežja preplavili memeji s Scholzem za krmilom ladje, papigo na rami ter v stilu kapitana Kljuke

Naše delo na Insajder.com z donacijami omogočate bralci.

Delite članek